2777
2789
عنوان

بدترین سایتی ک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 103 پست
عزیزم این مشکلات رو پزشک باید حل کنه نه چهارتا بچه مدرسه ای    

سلام گلم. مرسی از ادبت واینکه حداقل باادب تر ج دادی. 

گلم من ک نمیدونم مردم گوشیو میدن دست بچه ها بیان اینجا. عنوان سایت پاسخگویی به سوالات زنان وقاعدتا ادمای عاقل ودرست حسابی باید اینجا باشن. باورکن گلم بچه های الان منوتو رو هم درس میدن منم هربارتایپک زدم به امید اینکه یه ادم متخصص پاسخگو باشه. یه گله ادم بیکار اومدن به تیکه انداختن! 

اینا اخه از این کارا نمیکنن،اگر هم شوهر کنن جدا ازش میخوابن،جدی میگما چند تا تاپیک بود استارترش پرسی ...

اصن گلم عجیبن!!!! 

مامی گپ بهترین اپلیکیشنیه ک دیدم. حالا اونجا پرسیدم گفتم اینجام بپرسم ببینم نظرا چیه. مردمش انگار تو غار بودن. ن همشون. فقط اونایی ک مشکل دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل ما نیست دیگه...شاید کسی دسترسی به جای دیگه نداره اومده مشکلشو اینجا مطرح میکنه

واقعا گلم درود برتو. ینی حالم از فرهنگ کشورم بهم میخوره مردم جوری رفتار میکنن انگار فقط من این مشکلو دارم

واقعا گلم درود برتو. ینی حالم از فرهنگ کشورم بهم میخوره مردم جوری رفتار میکنن انگار فقط من این مشکلو ...

والا...حق نداری مشکلتو بپرسی که نکنه مرد تو سایت باشه...خب باشه به جهنم این سایت مخصوص خانوماست 

گزینه اول به پزشک مراجعه کن  گزینه دومم با نظر بقیه موافقم چیزی که قرار نیست انجام بدی یا دخلی ...

سلام. وقت شما بخیر. 

ینی مردا وپسرای اینجا توغار زندگی کردن؟! اصن نمیدونن ارضا ورابطه جنسی ینی چی؟! اونی ک اینجاست ازمنو شما ب عنوان یه مرد بیشتر سردرمیاره. بچع ای هم ک حدومرزشو یادش ندادن ونظارت  و شخصیت‌ نداره من باید چوبشو بخورم؟ شاید من شرایط نداشتع باشم برم دکتر. پس این مملکت کوفتی کجاش عین ادم  روش نظارت شده. تقصیر شمام نیستا. اینجوری یادتون دادن

همه چیزو بد میدونیم مشکل اینجاست...واسه همینه هنوز جزو کشورای جهان سومیم

خاک تو سر این فرهنگ. ینی اینجا یه تایپکایی میبینم میگم این ادم توحالت نرماله وعقلش کارمیکنه ک اینجوری مینویسه؟! 

اینجور تاپیکها ممنوعه ، تاپیک ممنوع زدین طلبکارهم‌هستین !

عجبببببب. به حد کفایت جواب امثال شمارو دادم دیگه حوصله ندارم واس شمام بنویسم برید حرفامو تو کامنتای قبلی بخونید!!! 

فقط حق داری تاپیک خیانت...خاله زنکی...و از این چیزا بزنی بقیه موضوعات ممنوعه😂

دقیقا اینقدر پوچن اینا. چهارتا زن حراف بیکار خاله زنک جمع میشن دور هم فقط حرف مفت میزنن

نمیدونم عزیزم اینجا تاپیک جنسی ممنوعه

پس کلا سایت از پایه مشکل داره جانم. شاید من نمیتونم برم دکتر. شاید شرایطش نیست. دلم خوشه مخفیانه میام سوالمو میپرسم ابرومم بخاطر طرز فکراشتباه مردم نمیره، مشکلمم حل میشه.