2777
2789
عنوان

چطور شکایت کنم برای تعرض؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 74 پست
لمس بوده چطور شکایت کنم؟ بدون شاهد و مدرک؟

نمیتونی کاری کنی.اینها مار خوردن افعی شدن.مسلما شما اولین موردش نیستین.بار اولم سکوت کردین طرف پر رو شده.اگه متاهله تهدیدش کن آبروش رو‌میبری.بهش بگو تو نظام پزشکی برات شکایت می کنم و پروانه طبابتت رو باطل میکنم .در کل بجز تهدید کاری نمیتونی انجام بدی .یه توصیه دیگه که با پیامک و تماس تلفنی تهدیدش نکن که اون شاکی بشه و تو متهم.حرفی هم اگه داری یا تو واتساپ بزن یا رو در رو.یا تلفن عمومی

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی کاری کنی.اینها مار خوردن افعی شدن.مسلما شما اولین موردش نیستین.بار اولم سکوت کردین طرف پر رو ...

مرسی

خب وقتی شاهد ندارم نظام پزشکی ازم مدرک و شاهد نمی خواد؟

خیلیییی هم زرنگه خیلیییی

این کاربری برای دو خواهر است.
اتفاقا پزشک اطفاله

پس حتما برو 

ممکنه به بچه ها تجاوز کنه 

البته اول خوب فکراتو کن و از یه وکیل هم بپرس.  بری شکایت قطعا براش پرونده میشه و ....

از افراد هم پرس و جو کن 

آبرو رفتن هم نداره  اما خب اول فکراتو کن 

نمیتونی کاری کنی.اینها مار خوردن افعی شدن.مسلما شما اولین موردش نیستین.بار اولم سکوت کردین طرف پر رو ...

من مجردم

اون دو تا بچه داره کثافت

بدبخت زنش

مرسی خب وقتی شاهد ندارم نظام پزشکی ازم مدرک و شاهد نمی خواد؟ خیلیییی هم زرنگه خیلیییی

تو بری شکایت بهتره 

مدرک نمیخواد که ! 

همین که پرونده براش درست کنی کافیه 

البته ادعای حیثیت نکنه خوبه !!!!!!

پس حتما برو  ممکنه به بچه ها تجاوز کنه  البته اول خوب فکراتو کن و از یه وکیل هم بپرس. &n ...

من چرا آبروم بره؟

اون بایدوبی آبرو بشه

بچه ها بدون والدین نمی رند تو اتاقش

ولی نمی دونم تعرض رو چطور می شه ثابت کرد

مرسی خب وقتی شاهد ندارم نظام پزشکی ازم مدرک و شاهد نمی خواد؟ خیلیییی هم زرنگه خیلیییی

درسته ازت مدرک می خواد .گفتم که فقط میتونی تهدیدش کنی دیگه ازین غلط ها نکنه .وگرنه هیچ مدرکی نداری.اگرم داشتی می‌گفت خودش خواست گواش نزدم که .بچه که نیست گول بخوره.این شیطان صفت ها استادند تو کثافت کاری.خدا لعنتشون کنه.کدوم شهری ؟ تهران؟

همین بار اول گفتم فلان اتفاق افتاد چند روزه بازوم درد می کنه  خیلی عادی و رسمی گفتم چون واقعا ...

چندتا همکار داری ؟زنن یا مرد 

پس قبله تو افراد دیکه هم بودن 

کثافط مردم زن و بچشون رو دست چه آشغالی میسپردن 

من چرا آبروم بره؟ اون بایدوبی آبرو بشه بچه ها بدون والدین نمی رند تو اتاقش ولی نمی دونم تعرض رو چ ...

افرین خوبه 

بعضی ها فکر میکنند برند شکایت آبروی خودشون میره!

در صورتی که اونا قربانی اند نه مجرم 

خوبه بچه ها با والدینشونن

من مجردم اون دو تا بچه داره کثافت بدبخت زنش

خدا لعنتش کنه.چقدر کثافت و‌حقیرند یه عده.شخصیت و انسانیت به تحصیلات و پول نیست به درک و شعور افراد بستگی داره.