2777
2789
عنوان

چطور شکایت کنم برای تعرض؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢خودم مورد تعرض قرار گرفتم میدونم چ حسی داری برای من اقوام بود بچه نتونستم کاری کنم الان پشیمونم 🥺

تو هم قفل کردی؟

همیشه می گفتم تو این موقعیت قرار بگیرم طرف رو لت و پار کردم یا داد و بیداد ولی از شوک خفه خون گرفتم بار اول 

بار دوم هم خودم لرزیدم و به زور حرف زدم

این کاربری برای دو خواهر است.
تو اگه میتونی برو انتقام بگیر من هنوز تو دلمه حتی از این میترسم پرده بکارت نداشته باشم

دقیقا به فکر اینم که اگر ادامه بده و کسی دیگه رو قربانی کنه و کار بدتر بکنه من هم مقصرم

این کاربری برای دو خواهر است.
تو غرب بخاطر متلک هم میشه شکایت کرد و مجازات داره. اینجا بخاطر تجاوز جنسی هم نمیشه زیاد کاری کرد

عزیزم کجای کاری ۲۰۰۰ تا پلیس انگلیسی به اتهام تجاوز پرونده دارن(نشر در مجله ایندیپندنت)+ ۳۲۰۰ مورد تجاوز توسط کشیش ها(منبع وبگاه خبری بی بی سی) البته دیگه اینجا جاش نیست وگرنه موارد خیلی زیاد خیلی 

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
تو هم قفل کردی؟ همیشه می گفتم تو این موقعیت قرار بگیرم طرف رو لت و پار کردم یا داد و بیداد ولی از ش ...

من 6 سالم بود شب خونه خالم اینا موندن مامانم بابام نمیزاشتن برم من چون با دختر خالم صمیمی بودم گفتم باید برم اقامم گفت بزار بره بچه گناه داره پول هم بهم داد گفت هرچی خواستی بگیر بحث خواب شد اون عوضی پسر خالم پرسید خوابت سنگینه یا سبک گفتم سنگینه بچه بودم نمیفهمیدم نصب شب از خواب پریدم دیدم دستش تو شلوارمه شک شدم رفتم پیش خالم تو هال خوابیده بود بیدارش کنم گفت برو بیدارش کن دعوات میکنه تا صبح میلرزیدم هنوز یادش میفته میلرزم

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
کشیش ها تبرئه شدن😶

آماراشون خیلی زیاده چون راحت میشه شکایت کرد. عدالت ۱۰۰ ٪ هیچ جا نیست ولی خیلی بهتر از جاهای دیگست. اینجا هیچوقت دادگاهی برای افرادی همرده کشیشها تشکیل نمیشه😑

دقیقا به فکر اینم که اگر ادامه بده و کسی دیگه رو قربانی کنه و کار بدتر بکنه من هم مقصرم

🥺 هعی خدا از روی زمین محمود کنه بیمار جنسی هستن 

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
آماراشون خیلی زیاده چون راحت میشه شکایت کرد. عدالت ۱۰۰ ٪ هیچ جا نیست ولی خیلی بهتر از جاهای دیگست. ا ...

دوست عزیز تو کل دنیا آمارشون  در صدر قرار داره. این کشیش ها هم دادگاهی براشون تشکیل نشده. اتفاقا ایران انقدر خائن و وطن فروش داره که کوچکترین مسئله ای سریع جهانی میشه خیالت راحت

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
تو غرب بخاطر متلک هم میشه شکایت کرد و مجازات داره. اینجا بخاطر تجاوز جنسی هم نمیشه زیاد کاری کرد

پس این همه اعدام و حبس بخاطر تجاوز چیه 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.