2777
2789
اگه از نظرت رفتار احمقانه داره ازش دوری کن.بعدا عذاب زندگیت میشه

میدونی چیه همشون دارن 

۵۰ تا خواستگار اومده خوباشو گلچین کردیم شده ۱۰ تا راه دادیم دیدیم  داغونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تازه کات کردیم با اینکه ۱۷ سال ازم بزرگ تر بود حس میکردم من عاقل ترم😂😂حالا نه در همه موارد ولی خب حتی مشاوره رفتیم گفت تو داری نقش بزرگتر و حتی مادرشو براش اجرا میکنی

من از شوهرم ۴ سال کوچیکترم تویچیزایی اون عاقلتره یسری چیزا من..واسه همونه که گفتن زن وشوهر تکمیل کننده همن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منظور من بلوغ فکریه در حالت کلی

شوهرم عاقله ولی یجاهایی ی ضررایی کرد که هم خودش هم خانواده اش رومتعجب کرد.. برای همون مردارو نمیشه ب حال خودشون وا گذاشت عین پسر بچه میمونن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شوهرم عاقله ولی یجاهایی ی ضررایی کرد که هم خودش هم خانواده اش رومتعجب کرد.. برای همون مردارو نمیشه ب ...

مرد سرپرست و مسئول خانواده س 

اون گند بزنه دیگه واویلا به کی تکیه کرد آخه 

من ۸سال از همسرم کوچیکترم ، از لحاظ تحصیلاتی هم از من بالاتر هستن و جایگاه شغلیشون هم اوکیه، توی مسائل مالی کل مدیریت با همسرمه از قسط و وام و خرج ماهیانه و.... حتی توی مدیریت خونه اکثریت خریدای  ماهانه خونه با همسرمه من گاهی خریدای کوچیکتر مثل میوه و اینا رو انجام میدم اونم بازم همسرم باشن اکثریت ایشون انجام میدن و از این نظر باری رو دوش من نیست و الویت اول زندگی همسرم ، من و زندگیمون هستش و نیاز نیست من مدیریتش کنم که مثلا به فلانی پول نده خودمون احتیاج داریم و از این بابت ها هم مسئولیتی روی دوشم نیست اما همسر من نسبت به من کلی نگرتر و سطحی تر فکر میکنه توی مسائل روزمره و انرژی فکریش رو نمیذاره تو مسائل ریز بشه بجاش فکرشو درگیر مسئله ایی که اون لحظه براش مهمتره مثلا شغلش یا پول یا... میکنه به همین دلیل مدیریت عاطفی رابطه مون بیشتر مسئولیتش با منه و من بیشتر مشکلات رو بیان میکنم و راه حل میدم البته که ایشونم میپذیرن و واسه رفت اون مشکل تلاش میکنن، البته همسر من از نظر خانه داری هم حتی مسئولیتی روی دوش من نمیذاره و منو اجبار نمیکنه و کمکم میکنه