2777
2789
عنوان

چطور شکایت کنم برای تعرض؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 74 پست
یعنی قبلش چیزی ازش ندیده بودی ؟ با این جور ادمها باید سنگین و جدی برخورد کرد ساده باشی سو استفاده می ...

خیلی ساده بودم

صمیمیتش رو جدی نگرفتم

فکر می کردم بی منظوره

من باهاش قاطی نمی شدم چون کلا خیلی نزدیک نمی شم به کسی 

ولی اون چرت و پرت می گفت که خنده م بگیره و من هم می خندیدم گاهی

در همین حد

این کاربری برای دو خواهر است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 6 سالم بود شب خونه خالم اینا موندن مامانم بابام نمیزاشتن برم من چون با دختر خالم صمیمی بودم گفتم ...

اصلا بهیچ وجه تحت هیچ شرایطی نباید بچه رو تنها جایی گذاشت .مثل یه جواهر گرانبها که به کسی نمیدیمش ازش نگهداری کنیم.من که هیچ جا نمی زارمشون.با این که اندازه چشام به اونا اعتماد دارم ولی از مکر و وسوسه شیطون میترسم.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
خیلی ساده بودم صمیمیتش رو جدی نگرفتم فکر می کردم بی منظوره من باهاش قاطی نمی شدم چون کلا خیلی نزد ...

کار خوبی میکردی کلا با جنس مخالف که نامحرمه اونم تو محیط کار یه حدودی رو رعایت کنی خوبه تا چنین مشکلاتی پیش نیاد حالا شما مراعات میکردین این شده

راحت نمیشه ثابت کرد. خیلی ها اصلا شکایت نمیکنن

درسته .ولی اینم در نظر بگیر یک نفر از روی دشمنی و‌حسادت به کسی تهمت تجاوز بزنه.باید دو طرفه قضاوت کرد.یه عده هم هستند اولش خودشون میرن بعد پشیمون میشن و شکایت میکنند.خدا انشالله همه متجاوزان در هر حد و اندازه رو لعنت کنه.چون باعث مرگ تدریجی فرد مقابل تا آخر عمرش میشن.ذره ذره آب میشن

اصلا بهیچ وجه تحت هیچ شرایطی نباید بچه رو تنها جایی گذاشت .مثل یه جواهر گرانبها که به کسی نمیدیمش از ...

اره واقعا درست میگی میدونی شب و روز گریه میکردم کاش نرفته بودم یبار دیگ هم اتفاق افتاد از ترس اینکه من متهم بشم به مامانم نگفتم شاید الان بکارتی هم نداشته باشم از این ترس حالم بد میشه 🥺😢

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
اره واقعا درست میگی میدونی شب و روز گریه میکردم کاش نرفته بودم یبار دیگ هم اتفاق افتاد از ترس اینکه ...

نترس عزیزم.استرس نداشته باش.انشالله که خوبه حالت ومشکلی نداری .میگن اگر تو کودکی اتفاق افتاده ممکنه ترمیم بشه.میتونی بری دکتر زنان و خیالت راحت بشه.نگران نباش.حتی اگه خدای نکرده آسیب دیده هم باشید انشالله که همسرتون منطقی باشه  در این مورد پیگیر هم نشه.انشالله که خدا پناه و پشتیبانت باشه همیشه ♥️🌼🌹

نترس عزیزم.استرس نداشته باش.انشالله که خوبه حالت ومشکلی نداری .میگن اگر تو کودکی اتفاق افتاده ممکنه ...

مرسی عزیز دلم از دل گرمیت خیلی حالمو خوب کردی انشاالله همیشه خدا حال دلتو خوب نگه داره سالم تندرست باشی دلت خوش لبت خندون تنت سالم باشه به همه ارزوهات برسی عزیز دلم ❤❤❤❤❤❤

مرسی عزیز دلم از دل گرمیت خیلی حالمو خوب کردی انشاالله همیشه خدا حال دلتو خوب نگه داره سالم تندرست ب ...

فدای تو عزیز مهربونم♥️🌼🌹

مرسی عزیز دلم از دل گرمیت خیلی حالمو خوب کردی انشاالله همیشه خدا حال دلتو خوب نگه داره سالم تندرست ب ...

الهی بهترین زندگی داشته باشی عزیزم الان چند سالتخ

خدایا مرسی 😊😊😊   
فدات شم گلم انشاالله شما هم همیشه دلت شاد تنت سالم باشه💕💕 16

قربونت ،منم پردم ارتجاعی بود روزای اول شوهرم خیلی ناراحت بود همش دعوا خیلی دوسم داشت خودشم خیلی مرد خوبیه دیگه خداروشکر بچه هام دنیا اومدن خیلی بهتر شو اولیا همش حرفش بود 😑

خدایا مرسی 😊😊😊   
قربونت ،منم پردم ارتجاعی بود روزای اول شوهرم خیلی ناراحت بود همش دعوا خیلی دوسم داشت خودشم خیلی مرد ...

الهی عزیزم خدا حفظشون کنه ❤❤