2777
2789

بچه ها من از اردیبهشت ماه با یک آقای اهل ترکیه در ارتباطم بعد ایشون تقریبا هر روز بهم پیام میده مثلا مسافرت کاری میره عکس میفرسته از جاهایی که میره و اینا ولی تا حالا بهم ابراز علاقه نکرده و تلفنی هم زنگ نزده (از مجرد بودنش مطمئنم )دو بار من زنگ زدم دیدم نمیزنه منم دیگه نمیزنم البته سرشم شلوغه و کارشم جوریه که دائم باید زنگ بزنه اینور و اونور خوندم که مردهای ترکیه کلا اهل ابراز علاقه نیستن تا امروز هم خیلی بهم احترام گذاشته و چیزایی که ناراحتم بکنه رو تکرار نمیکنه

شما فکر میکنید این آقا حسی به من داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ولی فکر کنم شما رو به عنوان یک دوست معمولی میبینه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خب اگه براش مهم نبودی که اصلا همون پیام ها واز مسافرت هاش برات نمی‌گفت  و برات نمیفرستاد

حالا الان خارج از ترکیه است ولی وقتی خونه خودش بود برام از کارهایی که از صبح کرده و غذا و ایناش عکس میداد الانم تو مسافرت کاری عکس میده البته کمتر