2777
2789
عنوان

فکر میکنید این آقا حسی بهم داره؟👨‍💻

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 51 پست
حالا الان خارج از ترکیه است ولی وقتی خونه خودش بود برام از کارهایی که از صبح کرده و غذا و ایناش عکس ...

خو میخواد مخت بزنه ببینه توام صمیمی میشی گرم بگیری کارت بگی بهش

من که به این نتیجه رسیدم اینجور افراد بدرد زندگی نمیخورن

چرا بهت زنگ نمیرنه؟ فک نکنم دوستت داشته باشه ها اگه بود که میگفت ... براش حکم یه دوست معمولی رو داری

دوست معمولی نداریم 

پسرا هم نمیگن دوست دارم زرنگن 

پیام اینجدزی میدن ذهن دختر مشغول کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا الان خارج از ترکیه است ولی وقتی خونه خودش بود برام از کارهایی که از صبح کرده و غذا و ایناش عکس ...

یه سوال .آیا شماهم همینطوری عکس  کارهای روزانه ات میفرستادی؟

واینکه میتونی امتحانش کنی .مثلا بگو من اگه امشب آنلاین نشدم بدون خواستگار دارم خونه شلوغه منم وقت ندارم بیام سمت گوشی .ببین برخوردش چطوریه 

یه سوال .آیا شماهم همینطوری عکس  کارهای روزانه ات میفرستادی؟ واینکه میتونی امتحانش کنی .مثلا ب ...

بله ایشون میفرستادن منم فرستادم هر از گاهی بهم کلماتی مثل تو فوق العاده ای یا مثلا مگه میشه تو رو از یاد برد و اینا گفته