2777
2789

سلام خانم ..... عزیز صبحتون بخیر شرمنده مزاحم شدم رضا چند روزه نمیخواد بیاد مدرسه میگه اشکال نداره غایب بشم چون بچه ها هفته ای یکی دو روز نمیان مدرسه من میگم نمیشه حتما باید بری نمیدونم چرا بهانه میگیره

یا حضرت علی😐 چه فعل و انفعالاتی تو ذهن این مادر شکل میگیره که تصمیم میگیره همچین پیامی برای من بفرسته؟!!

بعد جواب دادم سلام ما اصلا غیبت غیرموجه نداریم 

اینو نوشته : 

اگه میشه یه لطف بکنین شما یه جوری بگین که هر روز باید بره مدرسه یا یه مشکلی داره
مثلا دوستی نداره اگه میشه با یکی که باهم سازگارن دوستش کنین یا بیاد جلو یا هرجور صلاح میدونین مشکلش حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جواب دادم سلام ما اصلا غیبت غیرموجه نداریم اینو نوشته : اگه میشه یه لطف بکنین شما یه جوری بگین ک ...

چقدر پررو تشریف داره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

بعد جواب دادم سلام ما اصلا غیبت غیرموجه نداریم اینو نوشته : اگه میشه یه لطف بکنین شما یه جوری بگین ک ...

من چیز عجیبی ندیدم.بنده خدا خب میخواد بهش راهکار بدی مهربون باش خو

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

وای وای اینو دیدم یادم افتاد

پسرم مشق نمی نوشت

منم به معلمش گفتم

یه ویس با کلی قربون صدقه فرستاد🥲پسرمم مرتب به زور هم شده مینویسه😅

کلاس اوله؟

مادرا نگرانن دیگ

چ بگم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
چیز عجیبی نگفته فکر کرده ممکنه دلیل خاصی داشته باشه و شاید شما متوجه این دلیل شده باشید

والا بنده خدا دنبال حل مشکل بچه شه.م ضوع مدرسه ست از کی باید بپرسه خوب.

بیچاره نمیدونه یه سری از معلم ها سواد هیچی ندارن هیچ تازه خاله زنک هم هستن و میان پیام ها رو اینجا نشر میدن