2777
2789
عنوان

فکر میکنید این آقا حسی بهم داره؟👨‍💻

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیگن دوست دارم  و میخوان ذهن دختر رو مشغول کنن؟

خو بگه دوست دارم الان دختر میگه دوستم داری ثابت کن 

بالاخره دوست دارم توقع میاره 

ولی اون میخواد دختر بگه تا خودش از دختر توقع داشته باشه به حرفش باشه دوست دخترش بشه بعدم.بهش سرویس بده

که دختر بره سمتش بگه دخترا خواستارم ان البته خو از دخترایی که خوششون بیاد این کار ها رو میکنن من ک ...

شایدم بازیشونه اینجور میخوان مخ بزنن و فکر دخترو مشغواخ کنن و کم کم دخترا عاشقشون بشن

شایدم بازیشونه اینجور میخوان مخ بزنن و فکر دخترو مشغواخ کنن و کم کم دخترا عاشقشون بشن

اره دیگه همینه میگم.بالاخره ی تیر تو تاریکیه

در کل تو دنیا عشق و عاشقی رویایی وحود نداره

نه.
عاشق شما نیست.ببین یه چیزی بهت بگم. تو خودت تا حالا عاشق نبودی؟ عاشق نداشتی؟ ندیدی؟ کسی که عاشقه، بال بال میشه زنگ بزنه، حرف بزنه، ارتباط بگیره، چند تا چیز مهم بگم، ارتباط راه دور خیلی سخته. ممکنه وابسته بشی و نتونی بری یا ایشون نخواد. قبلش خیلی فکر کن. بعد فضای صمیمیت رو ایجاد کن. یا نزدیکتر شو.
دوم اینکه مردها اگه از کسی خوششون بیاد، معمولا دس دس نمیکنن.
میگن.
دیگه یه استیکر آی لاو یو یا استیکر بن سنی چوخ سویوروم کسی رو از پا نمیندازه.
سوم اینکه نه اینکه تو دختر خوبی نباشی، به دلیل اینکه این رابطه "اولویت"  اون آدم نیست  بلکه تنها یک "گزینه" برای اون آقای محترم هست، بعنوان یک خواهر بهت پیشنهاد می کنم که خیلی وابستش نشو.
چهارم اینکه دوست داشتن با سوال از ما پدیدار نمیشه، دوست داشتن اون شخص از تک تک کلماتش، رفتارهاش، تصویری حرف زدنهاش، کادو فرستادن هاش، تا دیروقت با تو چت کردن هاش، دعوت کردناش به ترکیه، فکر کردن به اینکه بیاد ایران، از اینا معلوم میشه.
موفق باشی. و انشالله خیلی خیلی خیلی خوشبخت باشی. آمین یا رب العالمین

یعنی چی این چیزا براشون عادیه؟

یعنی صحبت کردن با جنس مخالف یا پیام دادن و... حتما به منظور خاصی نیست مثل ایران

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
یعنی صحبت کردن با جنس مخالف یا پیام دادن و... حتما به منظور خاصی نیست مثل ایران

عزیزم منم همچین تیپی نیستم ولی راجع به ایشون کنجکاو شدم چون من دوست ترک داشتم ولی این آقا با بقیه رفتارشون متفاوته