بچه ها من از اردیبهشت ماه با یک آقای اهل ترکیه در ارتباطم بعد ایشون تقریبا هر روز بهم پیام میده مثلا مسافرت کاری میره عکس میفرسته از جاهایی که میره و اینا ولی تا حالا بهم ابراز علاقه نکرده و تلفنی هم زنگ نزده (از مجرد بودنش مطمئنم )دو بار من زنگ زدم دیدم نمیزنه منم دیگه نمیزنم البته سرشم شلوغه و کارشم جوریه که دائم باید زنگ بزنه اینور و اونور خوندم که مردهای ترکیه کلا اهل ابراز علاقه نیستن تا امروز هم خیلی بهم احترام گذاشته و چیزایی که ناراحتم بکنه رو تکرار نمیکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه. عاشق شما نیست.ببین یه چیزی بهت بگم. تو خودت تا حالا عاشق نبودی؟ عاشق نداشتی؟ ندیدی؟ کسی که عاشقه، بال بال میشه زنگ بزنه، حرف بزنه، ارتباط بگیره، چند تا چیز مهم بگم، ارتباط راه دور خیلی سخته. ممکنه وابسته بشی و نتونی بری یا ایشون نخواد. قبلش خیلی فکر کن. بعد فضای صمیمیت رو ایجاد کن. یا نزدیکتر شو. دوم اینکه مردها اگه از کسی خوششون بیاد، معمولا دس دس نمیکنن. میگن. دیگه یه استیکر آی لاو یو یا استیکر بن سنی چوخ سویوروم کسی رو از پا نمیندازه. سوم اینکه نه اینکه تو دختر خوبی نباشی، به دلیل اینکه این رابطه "اولویت" اون آدم نیست بلکه تنها یک "گزینه" برای اون آقای محترم هست، بعنوان یک خواهر بهت پیشنهاد می کنم که خیلی وابستش نشو. چهارم اینکه دوست داشتن با سوال از ما پدیدار نمیشه، دوست داشتن اون شخص از تک تک کلماتش، رفتارهاش، تصویری حرف زدنهاش، کادو فرستادن هاش، تا دیروقت با تو چت کردن هاش، دعوت کردناش به ترکیه، فکر کردن به اینکه بیاد ایران، از اینا معلوم میشه. موفق باشی. و انشالله خیلی خیلی خیلی خوشبخت باشی. آمین یا رب العالمین