2777
2789

ماشینش دست داداشش بود من 3 تا بچه دارم منم گفتم نمیخواد تو ببری من خودم میرم میخواست بچه ها رو بزاره خونه رفت و برگشت میشد یکساعت بچه هام تا دعوا ما رو دیدن حسابی ترسیدن و گریه کردن منم گفتم خونه بمونن بدتر میشن ولی چون خیلی بهم توهین کرد و کتکم زد و فحشم داد نتونستم بمونم کم آوردم و اومدم

دیشب داداشش به داداش من زنگ زده و عصبانی بوده که خودش گذاشته و رفته و کلی چیزای دیگه که امکانات داره و خونه داره و وضع مالی خوبی دارن خواهرت ناشکره و فلان اینم خونه خودشون بوده از چیزی خبر نداشته امروز بهش گفتن بیا منم نباشم نمیتونم جوابشون بدم خونه مامانم خودشون نمیان کاش میومدن اینجا تا کنم حرفامو برنم

زنگ بزن برا داداشت کامل توضیح بده.

بگو فقط از تو دفاع کنه. طرف اونا رو نگیره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشش این وسط چکاره ست !!که زنگ میزنه داداش شما از زندگی شما که اطلاع خاصی نداره نظر میده بین و خودتو شوهرته باید باهم دیگه حرف بزنین تکلیفتونو روشن کنین خانواده ها برای موقعی باید پاپیش بزارن که اول زندگیشونه دوتا زوج وهمو نمیشناسن اونم بزرگای خانواده نه برادر و خواهر 

عیب نداره عزیزم ناراحت نباش تو کامل توضیح بده به داداشت ....از پس بچه دو ماهه که بر نمیاد مطمقن باش میاد دنبالت عصر...بخاطر اینکه ماشینو داده داداشش دعوا کردی باهاش؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

برای خودم پیش اومده 

برای اینکه  بحث و دعوا تموم بشه همش مادرم منم مقصر می‌کرد جلو خانواده شوهر

2 بار منو حمایت کردن مادرمینا 

خانواده شوهر خودشون رو جمع کردن 

فک کن تو 10 سال زندگی همیشه منو مقصر میکردن.....

داشت کامل قانع کن کم میاره در جریان باشه طرف تورو گنهکار مقصر نکنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عیب نداره عزیزم ناراحت نباش تو کامل توضیح بده به داداشت ....از پس بچه دو ماهه که بر نمیاد مطمقن باش ...

نه بابا ربطی به ماشین نداره اون خودش الکی گیر میداد از این اخلاق ها داره که حرف ها و مشکلات گذشته رو همش میگه و سر اونا بحث میکنه

نه بابا ربطی به ماشین نداره اون خودش الکی گیر میداد از این اخلاق ها داره که حرف ها و مشکلات گذشته رو ...

امیدوارم این مشکلت حل بشه هرجور که صلاحته.ولی کاش یک‌راهی پیدا‌میکردی پزشکی قانونی‌میرفتی طول درمان برای کتکات میگرفتی.نه اینکه اقدامی‌کنی.فقط‌پرونده جمع کنی که بتونی یکم بچه کوچیکت از آب و گل درومد یک اقدامی بکنی.اینجوری قانون خیلی بیشتر پشتته.و بعدا اقدامای بهتری میتونی انجام بدی‌.فقط‌یکی باید هواسش باشه بهت بتونه اون تایمی که تشکیل پرونده میدی و بابت ضرب و جرح و معاینات خونه نیستی شوهرتو سرگرم نگه داره.