2777
2789
عنوان

قتل یه پسر تو شهرمون به دست دوست دخترش😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 48 پست

درست از رابطشون خبر ندارم ولی همونجا که خودم سرکار بودم دختره سرکار بود خلاصش کنم فکر نکنید دنبال پربازیدم دختره پسره رو از اون شهر میکشونه پیش خودش ظهرش زنگ میزنه به مادرش میگه من اومدم شهرمون مادرش هم میگه نهار بیا خونه 😑

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابم میاد بگو تا منم برم دیگه

دارم میگم عزیزم

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
ببین یه دختر به کجا میرسه که اون روحیه لطیفش تبدیل به یه جنایتکار میشه

اصلا ربطی نداره... روحیه رو ولکن ، همه‌چی بستگی به طرز تربیت و ذات آدما داره... یه زن میشناسم که هیچکس از دستش در امان نیست ،بس که شیطانه، هرکی اونو میبینه و با کاراش آشنا میشه چشاش چهارتا که خوبه ، ۸تا میشه... یعنی همسر من به عنوان یه مرد از کارای اون زن داشت گریه‌ش میگرفت، میگفت چجوری یه انسان میتونه اینجوری باشه

🖤

بعد پسره ۲۳ابان میاد پیش دختره 

شنیدم یارو اینقدر راحت بوده که خونه مجردی داشته با دختره میرن خونه دختره هم قرص خواب آور می‌ریزه تو شربت میده بهش میخوره بیهوشش می‌کنه با چاقو شاهرگشو میزنه و بعد میزنم تو سینه و قلبش و هرجایی که میرسه 😣

۲۴ابان بعد یک روز ناپدید شدن پسره خونوادش پیگیر میشن و با جسد آغشته به خونش تو خونه مجردیش روب رو میشن

مقصر مقسر دخترس انقدر که سادس و راحت اعتماد کرده!!!!! 

یعنی هرکی سادس باید ازش سواستفاده کرد

اصلا ربطی نداره... روحیه رو ولکن ، همه‌چی بستگی به طرز تربیت و ذات آدما داره... یه زن میشناسم که هیچ ...

هیشکی بد به دنیا نمیاد قاضی فقط خداست

چون پسره ولش کرده کشتدش؟

نه بکارتشو گرفته بوده به قاضی هم داستان رو گفته قاضی پرونده بهش حق داده

از کجا میفهمن دختره کشتدش

خودش اعتراف کرده به قاضی گفته میخواستم به سزای عملش برسونمش