2777
2789
عنوان

قتل یه پسر تو شهرمون به دست دوست دخترش😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 48 پست
ادمو تیکه تیکه کرده میگیش بیواره؟😑

بله از شرافتش دفاع کرده بیچاره بوده که دست به همچین جنایتی زده

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره به دختره دو سال پیش قول ازدواج میده دختره رو فال میزاره حتا میگن از شهر هم فرار می‌کنه می‌زاره می‌ره 😑

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
😐چه عجب یه مذکر تو کشور ب قتل رسید

صداقتش دلم خنک شد

پر بازدید شد 

دعا کنید  جمله ( هستین بقیش رو بگم ؟ )  از زبون بعضی کاربرا بیوفته⁦👩‍🦯⁩

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
پسره به دختره دو سال پیش قول ازدواج میده دختره رو فال میزاره حتا میگن از شهر هم فرار می‌کنه می‌زاره ...

مقصر مقسر دخترس انقدر که سادس و راحت اعتماد کرده!!!!! 

منم خدایی دارم...🖤

اگه روش قطره چکونی بلد بودیم اسی هرشب تو پربازدیدا بودیم 

بچککککککون دیگه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
پسره بکشه فحش میدین ، دختره بکشه میشه بیچاره ؟ بین قاتلا هم تبعیض قائل میشین🤦‍♀️

ببین یه دختر به کجا میرسه که اون روحیه لطیفش تبدیل به یه جنایتکار میشه

قطره چکونی کجا بود آخه میگم برای خودم تعریف نکنم الان بقیشو میگم