2777
2789

عزیزم باز تاپیکش بست وگرنه همونجا جوابت میدادم

تند نیستم ولی وقتی یه نفر اشتباه میکنه تازه طلبکارم هست نمیتونم بالحن بهتری باهاش حرف بزنم 

به من میگه من مسئول تو نیستم تاپیکم دیدی دکمه خروج بزن

مگه من بردشم

اومده اشتباهی اسکرین گذاشته طلبکارم هست 

میخواد توضیح بده انگار داره لطف میکنه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
عزیزم باز تاپیکش بست وگرنه همونجا جوابت میدادم تند نیستم ولی وقتی یه نفر اشتباه میکنه تازه طلبکارم ...

شرمنده ولی به نظرم وقتی شما  طلبکارانه  باکسی حرف میزنی  بایدانتظارداشته باشی اونم میتونه همون جوری حرف بزنه .عکساشو که خیلی واضحه روی نوشته ی خودش ریپ زده. ولی کلا زیادمهم نیست.درگیرش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده ولی به نظرم وقتی شما  طلبکارانه  باکسی حرف میزنی  بایدانتظارداشته باشی اونم می ...

عکس صفحه اول اشتباه اسکرین گرفته

من خیلی مودبانه ازش پرسیدم جواب نداد

چند نفر دیگه هم که پرسیدن یه جواب بی ربط داد

بعد اومد گفت سپردمتون به خدا اون دنیا.... تاپیکش قفل کرد

بعد اومد تاپیک باز کرد توضیح داد منم پست گذاشتم باشه ولی این مسائل مهم اینجا مطرح نمیکنند برو پیش مشاور یا وکیل بعدم درست نیست عکس شوهرت پخش میکنی آبروش میبری

بعد اومده میگه من مسئول تو نیستم تاپیکم دیدی دکمه خروج بزن

دقیقا کجای حرف من بد بوده؟؟ 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
عکس صفحه اول اشتباه اسکرین گرفته من خیلی مودبانه ازش پرسیدم جواب نداد چند نفر دیگه هم که پرسیدن یه ...

نمیدونم شایددراون لحظه اعصابش بهم ریخته نتونسته حرف بزنه .کلا بیا باهم فراموشش کنیم. من چون بی طرفم  وفقط متنارو خوندم حس خوبی نگرفتم ازنوشته شما  به هرحال منم ممکنه اشتباه کرده باشم. امیدوارم بقیه روز برات پراز شادی و آرامش باشه.👊

نمیدونم شایددراون لحظه اعصابش بهم ریخته نتونسته حرف بزنه .کلا بیا باهم فراموشش کنیم. من چون بی طرفم ...

ممنون عزیزم

من چند صفحه قبلش ازش سوال پرسیده بودم واین پستی که شما خوندی برای آخراش

همچنین روز خوش🌹