2777
2789

اینو توییتر دیدم قبلا 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف نصف حساب میشه 

حالا اگه اونکه خریده در راه خیر هم استفاده کنه ثوابش نصف میشه😅

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مگه نمیگن موهای یکیو نامحرم ببینه گناهه اونایی که مو میفروشن دیگه سر یکی دیگه نصب میشه نامحرم اون مو ...

وقتی طرف رو نشناسی ینی ندونی مو واس کدوم شخصه قطعا برای صاحب اصلی مو گناهی نداره

ولی واس اون کسی ک خریده ومو رو روی سرش گذاشته ب منزله ی موی خودش حساب میشه ونامحرم ببینه براش گناه مینویسن

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

عههه جدی؟

اره 🤣

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه سوال دیگههههه اگه یجا قتل بشه و مو بیوفته چجوری ثابت کنیم موی ما نیست فقط فروخته بودیم😐😐

باید موقع فروش مدرک جدی و مستدل بگیری

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤