2777
2789
عنوان

سونوگرافی آنومالی

112552 بازدید | 37 پست
سلام ! من هفته ۲۱ بارداری هستم چند روز پیش رفتم پیش دکترم ولی ایشون سونو آنومالی برام ننوشت ؟ سونو نوشتند ولی برا ۲۴ هفتگی ! بنظرتون یادش رفته ؟ سونو آنومالی برا همه لازمه ؟ من همه ازمایشات غربالگریم خوب بوده ! ۱۶ هفته هم بهمراه ازمایشات سونو رفتم !
سونوی آنومالی اجباریه و برای همه لازمه ربطی به نرمال یا آنرمال بودن غربالگری نداره
معمولا از هفته 16 تا 22 انجام میدن
همون سونویی که نوشته 24 هفتگی بری آنومالی هست
شاید دکتر شما دیرتر مینویسن برا مریضاشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

نه عزیزم واسه همه لازمً نیست کسانی که ریسکشون بالاست باید حتما انجام بدن ولی کسانی که مثل شما خوبن و مشکلی ندارن دلبخواهه اجباری نیست
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اون سونویی که 16 هفته رفتی جریانش چی بود؟ خب ممکنه همون آنومالی باشه غیر از آنومالی سونویی تو هفته 16 نداریم یکی بین هفته 11 تا 13 هست که غربالگریه یکی 16 تا 22 که آنومالی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهرا جان عزیزم اجباریه
آزمایش آنومالی برای کساییه که مشکل دارن اما سونوش اجباریه
سونوی آنومالی بررسی تمام اندامهای داخلی و خارجی جنین و تشخیص جنسیت هست ربطی به سلامتی و غیر سلامتی نداره که!!!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی مرضی جان از راهنماییت
چون چنتا از دوستام وضعیتشون خوب بود دکتراشون گفته بودن اگه دوست دارین انجام بدین واسه همین فک کردم اینجوریه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
نه زهرا جونم نزدیک به 5 یا 6 ساله که سونوی آنومالی اجبار شده اما آزمایشش فقط برای کساییه که توی غربالگری مرحله اول مشکل داشتن مثلا خانمی که توی غربالگری عددntبالای2.5 باشه یا ریسک یکی از تریزومی ها توی آزمایش غربالگریش بالا باشه دکتر علاوه بر سونوی آنومالی آزمایش هم مینویسه اما کسایی که غربالگری همه چیزشون نرمال باشه فقط سونو رو باید برن و آزمایش رونه البته اونم دلخواهه و کسی که خودش برای راحتی خیال خودش بخواد میتونه درخواست کنه تا دکتر براش بنویسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان تی من در 13هفتگی2.1بود.اصلا ربطی به ان تی نداره.منو دوستم فاصله هامون یه هفته اس غربالگری اول خوب بود و دکترامون غربالگری دوم رو برامون نوشتن.انجام بدی که بهتره خیال ادم راحتتره.
آخه آنومالی ربطی به خوب بودن غربال اول نداره کلا یه چیز دیگس و بدن جنین رو بررسی میکنه. به نظرم همشون چرته همین یه سونو آنومالی یه کم به درد میخوره
خدا با ما نشسته چای مینوشه······