2777
2789
عنوان

سونوگرافی آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 113831 بازدید | 37 پست

سونوگرافی دکتر آزاده مکری بهترین مرکز انجام سونوگرافیه.. من خودم واسه تست غربالگری و سونوگرافی آنومالی یهنی کلا سونوگرافی های مربوط به دوران بارداری.. تنها مرکزی که اعتماد داشتم به کار و تجربه شون و می رفتم سونوگرافی دکتر مکری بود.. http://drmokri.com/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به نظرم باری سونو های بارداری به خصوص انومالی خیلی مهمه یه جای خوب بری من رفتم یه جا سر بارداریم اشتباه تشخیص دادن و گفتن بچت مشکل داره واقعا نمیدونی من چه عذابی کشیدم 

بعدش رفتم یه سونوگرافی تو غرب تهران سونوگرافی دکتر مکری واقعا کارشون خیلی خوب بود دستگاهاشون جدید بود و گفتن بچت هیچ  مشکلی نداره و اشتباه تشخیص داده شده

زهرا جان عزیزم اجباریه آزمایش آنومالی برای کساییه که مشکل دارن اما سونوش اجباریه سونوی آنومالی برر ...

جایی نگی بهت بخندن اتفاقا ربط زیادی داره به سلامت بچه دوستان به حرفش گوش نکنید گول نخورید اتفاقا برای سلامتی بچه خیلی واجب هست