2777
2789
عنوان

سونوگرافی آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 113850 بازدید | 37 پست
خانمها منظور از غربالگری دوم همون آنومالیه ایشون آنومالیشون رو توی 16 هفته دادن غربالگری مرحله اول شامل یه سونوی اندازه گیری nt(میزان مایع پشت گردن)وnb(تیغه بینی) هست و آزمایش غربالگری مرحله اول اندازه گیری free beta و تریزومی 13 و 18 و 21 هست وقتی موارد بالا نرمال باشن شما دیگه اوکی رو گرفتی و فقط باید بین هفته های 16 تا 22 یه سونوی آنومالی که بررسی اندامهای داخلی و خارجی جنین هست و جز غربالگری مرحله دوم یا سه ماهه دوم حساب میشه رو بری اگه توی غربالگری مرحله اول مشکلی کوچیکی باشه محض احتیاط بهت میگن آزمایش مرحله دوم یا همون آنومالی رو هم همراه سونوش انجام بده اما اگه خدا نکرده مشکل بزرگی توی غربالگری اول باشه مثلا عدد nt بالا تر از 2و نیم باشه و ریسک یکی از تریزومی ها هم مثلا بجای 1 به 30000 باشه 1 به 300 باید آزمایش آمنیوسنتز(نمونه گیری از مایع آمنیو تیک) رو انجام بدن تا وضعیت جنین رو بسنجن امیدوارم واضح گفته باشم

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن لازم نیس سونوانومالی رو دکتر برام نوشت بش فتم دلیل خاصی داره..گف بهمون بخشنامه شده بنویسیم... ولی من جفتم پایین بود..وخطرناک..من این دلیل رو دونستم چون بخش ماقبت هم گف احتمالا سونوی قبلیت رو تمدید میکنه واسه همین دکتر برام انومالی نوشت ک کاملتره

کیلینک مهر ایرانیان دکتر آزاده آقازاده ( فوق متخصص) رفتم خیلی خوب بود. با دستگاه های دیجیتال سونوگرافیNT و آنومالی، سونوگرافی سه بعدی ، چهار بعدی و ترانس واژینال به طور دقیق انجام میده. نوبت دهی شون هم طوری هست که زیاد معطل نمی مونی و اینکه بیمه هم قبول میکنه. هر سوالی هم داشتم خانم دکتر با آرامش و حوصله جواب منو دادن.

مهسا جون من تعریف سونوگرافی دکتر برفه ای رو زیاد شنیدم واقعا تو کارشون تبحر دارن . ادرسشون کنار بیمارستان پارس تو بلوار کشاورزه ولی قبلش حتما باید زنگ بزنی
یه شماره هم بیشتر ازشون ندارم
88967688

نمونه برداری از مایع آمنیوسنتز یا مایع دور جنین کرج کجا برم

هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص در کرج ، فردیس ، تهران

سونوهیسترو گرافی  توسط پزشک متخصص خانم.

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی مشاوره تخصصی برای هیستروگرافی . داکتوگرافی . هیستروسونوگرافی .

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلگرام

@akserahembidard

https://telegram.me/akserahembidard

http://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم

سلام من هفته 11 بارداریم دکتر واسه هفته 13 بارداریم سونو آنومالی واسم نوشته نمیدونم چرا ان تی رو ننوشته الان که نظراتو خوندم اکثرتون ان تی رو دادین استرس گرفتم چه کنم به نظرتون

سلام من هفته 11 بارداریم دکتر واسه هفته 13 بارداریم سونو آنومالی واسم نوشته نمیدونم چرا ان تی رو ننو ...

اسم ازمايشت تو دفترچه چيه؟ شايد ان تي نوشته

ديگه وقته ان تيته اخه

♥️🌊