2777
2789
عنوان

کیا نماز نمیخونن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشكلم اينه كه فكر ميكنم اشتباه ميخونم و دوباره از اول ميخونم اين خيلي اذيتم ميكنه 

اون وسواسه!!

وسواس هم خود شیطانه!!!

شما همون غلطرو بخوندخدا قبول میکنه بهتراز اینه که اصلا نخونی عزیزم! 

بعد هم یکاری میتونی بکنی زنگ بزن پاسخ بسوالات شرعی براشون بخون تا بهت بگن درست میخونی یااشتباه👌👌👌☺️

خدا
اره من میخونم ارامش میده بهم خیلی😍😘، فقط کاش وضو و غسلو... نمیخاست اگ اینجوری بود روزی ۲۰۰ رکعت می ...

اره واقعا،از دست این شوشو باید همش برم غسل ،گاهی زورم بیاد واقعا،تا میخوام اراده کنم بخونم پنچر میشم  

این خود شیطانه باور کن کار خود خود شیطانه خسته ات میکنه اصلا اهمیت نده چشاتو ببند تو دلت بگو درست ...

منم ب خودم میگم با چ رویی میری سر سجاده اخه تو ک انقد ایمانت ضعیفه و گناه کردی 

خیلی ربط داره هم گردنه هم کمر 

تو احکام هست حتی اگر نمیتونید ؛شده خوابیده با حرکت چشم نمازتون رو بخونید و ترک نکنید!!!

یعنی اینقدر مهمه!😞😞 

اولین چیزی هم که حساب کتاب آخرت محاسبه میشه نمازه بعد بقیه چیزها

خدا
منم ب خودم میگم با چ رویی میری سر سجاده اخه تو ک انقد ایمانت ضعیفه و گناه کردی 

تو ایمانت ضعیفه؟

کسی که از نخوندن نماز حس بد بگیره ایمان داره 

فقط باید همت کنی

خدا هم‌ منتظره برگردی

از خود خدا کمک بگیر

تنهات نمیگذاره من چن بار از ته قلبم‌کمک خواستم برا نماز کمکم کرده

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
اره واقعا،از دست این شوشو باید همش برم غسل ،گاهی زورم بیاد واقعا،تا میخوام اراده کنم بخونم پنچر میشم ...

😂😂😂همه زخم خوردیم خواهر

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
حیفه  چرا نمیخونید؟؟؟  مطمین باشید تو روحیه بچتون تاثیر میذاره

میدونم عزیزم.درسته بهونه نمیشه ولی دوقلوباردارم سختمه بشینم پاشم

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟