2777
2789
عنوان

کیا نماز نمیخونن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 44 پست

من موقع اذان میدن اینقدر خوشال میشم که دوباره وقت نمازه کلی حس خوب بهم میده

گاهی دلم میخواد رو همون سجاده ام بخوابم😬

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من میخونم ارامش میده بهم خیلی😍😘، فقط کاش وضو و غسلو... نمیخاست اگ اینجوری بود روزی ۲۰۰ رکعت میخوندم😂😂

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

من مامانم اگه یه وعده نماز نخونه انگار یه چیزی گم کرده،سرگردون میشه،منم دلم ارامش بعد از نماز رو میخواد، بعد فوت داداشم خیلی داغون شدم. حوصله هیچکاری رو ندارم،حیفش بود به این زودی بره...

من مشكلم اينه كه فكر ميكنم اشتباه ميخونم و دوباره از اول ميخونم اين خيلي اذيتم ميكنه 

این خود شیطانه

باور کن کار خود خود شیطانه

خسته ات میکنه

اصلا اهمیت نده چشاتو ببند تو دلت بگو درسته درسته و ادامه بده

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷