خانوما هفته ی ۲۴ رفتم سونو ، گفت وزنش ۵۷۰ و کمه و رشدش یه هفته عقبه. دیروز رفتم دکتر گفت باید سونو داپلر بدی چون شاید خونرسانی نمیشه. کسی تجربه تو این زمینه داشته که رشد جنینش کم بوده ولی ربطی به خونرسانی نداشته؟ بعد دوباره سونو داذه خوب شده باشه؟ خیلی حالم بده. هماتوم داشتم، اب دور جنینم کم بود، اونا تموم شد ، حالا نوبت این یکی شد😢😢همش استرس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره منم همین بودم دقیقا توتاپیکام هست تجربه ام رو نوشتم آخرم دکتر تصمیم گرفت زود به دنیا بیارتش ۳۶ هفته و ۶ روز سزارین شدم ولی الان بچم ۱۴ ماهشه و کاملا سالمه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره منم همین بودم دقیقا توتاپیکام هست تجربه ام رو نوشتم آخرم دکتر تصمیم گرفت زود به دنیا بیارتش ۳۶ ه ...
خداروشکر. چند کیلو به دنیا اومد؟ بیخشید می پرسم شب تاپیکاتونو می خونم الان مشغولم . تغذیه درست و اصولی باشه کمکی میکنه به وزن گیری ؟ یا اینکه اگه خونرسانی مشگلی داشته باشه نمیشه دیگه کاریش کرد؟