2777
2789
عنوان

راه نرفتن و حرف نزدن کودک

1040 بازدید | 58 پست

سلام دوستانپسر من ۱۶ ماهشه.هیچ کلمه ای نمیگه.راه رفتنشم با کمک هست یعنی مبل و اینا میگیره.همه دستورات اجرا نمیکنه کلا گوش نمیده. ولی بازی می‌کنه .... باید چیکار کنم. گفتار درمانگر گفت زیر دوسال قبول نمی‌کنیم ولی پول ویزیتشو گرفت ماشالا!

ناگفته نماند تا ۲۰ روز پیش فقط کارتون دوزبانه میدید.... متاسفانه فهمیدم همون سم بوده براش.حالا چیکار کنم که جبران بشه؟

لطفاً کمکم کنید اگر تجربه ای دارید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع به حرف زدن وقت  داره ولی برای راه رفتن پی گیر باش برو دکتر کودکان آزمایش میده و عکس راديو ...

و این که شنوایی سنجی بردیش بعد یک ماهگی؟شش ماه؟یه سال؟چکاب یک سال؟

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ممنون از پاسخهاتونحرف میزنه به زبون خودش ولی نامفهوم. دد و چرت و پرت....

از وقتی تلویزیون قطع کردم بهتر شده. ولی حتی مامان بابا هم نمیگه متاسفانهچون راه هم نمیره مستقل من خیلی نگرانم

دقیقا کاری که من با پسرم کردم، سیدی های زبان پسر بزرگترم رو براش میذاشتم اونم با علاقه نگاه میکرد و اینجوری شد که تا سه سال و خورده ای حرف نزد، ولی بعضی از کلماتو انگلیسی میگفت مثل بال( توپ) 

چند جلسه گفتار درمانی بردمش که خورد به کرونا، دیگه ادامه ندادم، بعدش خودش ماشالله شروع کرد حرف زدن، الان گاهی باید التماسش کنم که تورو خدا دو دقیقه حرف نزن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
و این که شنوایی سنجی بردیش بعد یک ماهگی؟شش ماه؟یه سال؟چکاب یک سال؟

سنوایی مشکلی ندارد.دومرحله است شنوایی سنجی بدو تولد انجام دادم. اسمشو واکنش میده و به کوچکترین صدا بیدار میشه و واکنش میده. 

اما حرف مفهوم نمیزنه. دستور گوش نمیده.چند روزه برای می‌خوام کتاب بخونم گوش نمیده

دقیقا کاری که من با پسرم کردم، سیدی های زبان پسر بزرگترم رو براش میذاشتم اونم با علاقه نگاه میکرد و ...

یعنی من الان چیکار کنم به حرف بیفته؟

اصلا از من تقلید نمیکنه . فقط نگاه می‌کنه و گاهی اصلا نگاه نمیکنه.

گفتار درمانی گفت خودت باهاش کار کن قبل دو سال.

سنوایی مشکلی ندارد.دومرحله است شنوایی سنجی بدو تولد انجام دادم. اسمشو واکنش میده و به کوچکترین صدا ب ...

اسمشو صدا میزنی

واکنش میده؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یعنی من الان چیکار کنم به حرف بیفته؟ اصلا از من تقلید نمیکنه . فقط نگاه می‌کنه و گاهی اصلا نگاه نمی ...

عزیزم یهو که جواب نمیگیری

باید توی روز همش بشینی باهاش حرف بزنی

وقتی بازی میکنه حرف بزنی

که به لب و دهنت نگاه کنه

ممکنه طول بکشه ولی بی تاثیر نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یعنی من الان چیکار کنم به حرف بیفته؟ اصلا از من تقلید نمیکنه . فقط نگاه می‌کنه و گاهی اصلا نگاه نمی ...

زیاد باهاش حرف بزن،، هر کاری میکنی در همون حال براش توضیح بده مثلا من دارم آشپزی میکنم، الان پیازارو خورد کردم و،،، مهمم نیست که متوجه میشه یا نه، کتاب بخون، مخصوصا کتابای تصویری،،، اما نگرانم نباش، 16 ماه که هنوز دیر نیست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بله واکنش میده.قبلا می‌گفت هوم.حالا نمیگه

استرس نداشته باش ولی یه دکتر خوب ببرش

گفتار درمانی نبر

ببر یه دکتر و همه اینا رو براش بگو 

شاید اصن مشکلی نباشه

ولی اگه مشکلی هس زودتر درمان بشه

سنوایی مشکلی ندارد.دومرحله است شنوایی سنجی بدو تولد انجام دادم. اسمشو واکنش میده و به کوچکترین صدا ب ...

علاله بر اون بدو تولد بازم باید میرفت ،تا پنج شش سال قبل یه کارت بود هر چند ماه تا دو سالگی باید میرفت وضعیت مملکت که این جوری شد دیگه سخت نگرفتن ولی شش ماهگی باید میبردی،الان یه دکتر خوب کودکان اطرافت پیدا کن و ببر یه چکاب همه چی رو بهش بگو و پی گیر باش هم راه رفتن و هم حرف زدن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷