2777
2789
عنوان

راه نرفتن و حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 58 پست
زانوی پای چپش موقع چهاردست و پا کامل نمیزاره.ولی تاتی و اینا می‌ره ظاهراً مشکلی نیست

یکی از بچه های من تا ۱۴ ماهگی راه نرفت،من خیلی دکتر بردم ،کلی عکس و ازمایش،نهایت دکتر گفت خانم این مشکلی نداره میتونه راه بره تنبله نمیخواد راه بره تا بالاخره راه افتاد ولی یه بار دیگه برگردم اون سالها بازم همون مسیر رو میرم چون یه زمان طلایی دارا و خدای نکرده مشکلی باشه آدم وجدان درد میگیره چرا اقدامی نکردم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از پاسخهاتونحرف میزنه به زبون خودش ولی نامفهوم. دد و چرت و پرت.... از وقتی تلویزیون قطع کردم ...

اگرمیشه توجمع ببرش.ناراحت نباش درست میشه،پسرخواهرم۱ساله نیمه راه رفت وخیلی دیرهم حرف زد.

ازخانوادتون بپرس شماوشوهرت یاعموهاش چجوری بودن معمولا ارثیه

والا من یک سال و دو سه ماه راه افتادمهمسرم یادشون نیست اما بقیشون میگن زود راه افتادنیعنی حدود یکسال

ناراحت نباش خودتم یکم دیربوده.

مادرم دقیق یادش نیستولی همچین چیزی میگه چون من تپل بودمپسرم هم قد بلنده ولی زیاد تپل نیست.اخه همزمان حرف هم نمیزنه این نگرانم کرده

مادرم دقیق یادش نیستولی همچین چیزی میگه چون من تپل بودمپسرم هم قد بلنده ولی زیاد تپل نیست.اخه همزمان ...

دستش بگیر باهاش بازی کن تاتیش کنه.اصلا نگران نباش.پسرخواهرم دیرگردن گرفت ۵ماه دیرراه رفت،دیرحرف زد.همه اینا گذشت.مشکلی نبود.همه بچها مثل هم نیستن

عزیزم این چن ساله اخیر چیزی که اتفاقا توی تحصیل کرده ها رایج تره اینه که بچه از همون خردسالی زبان ا ...

اينا تقليد كوركورانه هست و تبليغات !!

من دانشجوي دكتري هستم،همسرمم دكترا دارن ولي بچمون يك زبانه بود تا سن اموزش زبان دوم.تحقيق كرديم مشورت كرديم 

بدترين شيوه همون كارتون ديدن هست! اونم براي بچه به اين كوچيكي

💕