2777
2789
عنوان

یسری کاربرا چشونه

313 بازدید | 32 پست

انگار ارث باباشون رو خوردی اصلا نمیتونن مثل آدم نظر بدن نظر هاشون پر از عقده و خشمه 

میگم با پارتنرم سه ساله دوستم خانواده ام راضی نیستن مجبورم بهشون دروغ بگم میرم پیش دوستم ولی برم پیش پارتنرم چیکار کنم بعدش عذاب وجدان میگیرم ولی چاره ی دیگه ای ندارم یعنی شما میرین پیش پارتنرتون که خواستگارتونم هست به خانواده راستشو میگین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مخالفن؟ ایا دلیل جدی داره؟؟ و چرا پارتنر شما سعی نمیکنه دوباره با خانوادتون صحبت کنه که این شرایط سخت برای شماهم تموم بشه 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

جالبه بعد مثل خودشون رفتار میکنی بهشون برمیخوره و فورا نی نی یار تگ میکنن

میشنن درس اخلاق میدن تو خانواده ما پنهانکاری و دروغ و دروغ نداریم و...

خب منم نمی‌گم کارم درسته ولی چه کنم وقتی راضی نیستن

نمیدونم چند سالتونه 

به یکی که اطمینان دارین چه اعضای خانواده یا از دوستاتون اطلاع بدین دارین با فلان پسر فلان جا قرار میذارن و شماره تماس پسره رو بدین

هیچ آدمی ۱۰۰ درصد اوکی نیست 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اینا همون ادمایی ان که تو حضوری هم هستن و پر از عقده و حسادتن

یه جوری رفتار میکنن انگار هیچ گناهی نکردن که از دروغ گفتن من اینجوری تعجب میکنن وای همین جوری به دروغ گفتن ادامه بده و‌‍‌...

من تمام تلاشم رو کردم وقتی راضی نمیشن و نمیتونم ازش دل بکنم چه کنم ؟ 

یکی اینجا در مورد تراز قلمچی گفته بود با خنده هم نوشته بود من همیشه تراز ۴۸۰۰ اینا بود دیگ رفتم زبان اونو ول کردم

نوشتم خب نخوندی دیگ اگه میخوندی بالا ۵ هزار بودی قطعا(من خودم میدونم قلمچی تراز دهیش چطوره )

کلی توهین به من به شعورم به نام کاربریم...حرفای رکیک و زشت...واقعا اصلا نمیدونستم چی بگم...چطور بنویسم ک خشمم خالی شه

تهشم سپردمش به خدا....

بعضیا عملا پیداست روانی هستن

کامنتم اوکی به مذاقت خوش نمیاد دیگ توهین کردن و حرف رکیک زدنت چیه بگو اشتباه میکنی مثل آدم!

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
چرا مخالفن؟ ایا دلیل جدی داره؟؟ و چرا پارتنر شما سعی نمیکنه دوباره با خانوادتون صحبت کنه که این شرای ...

خیلی صحبت کردن خانواده اش 

خانواده ام هم میدونم به مرور زمان راضی میشن فعلا سفت گرفتن