2777
2789
عنوان

راه نرفتن و حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 58 پست
اتفاقا پریروز رفتم ی جا ارجاع داده هنوز نبردماره دقیقا دلسوزتر هستندممنون

عزیزم من خودم بچه دارم متوجه نگرانیت میشم

حتما ببر پشت گوشش ننداز ولی خونسردیتو حفظ کن

انشاالله که همه اینا فقط یه نگرانیه مادرانه هس

هرروز براش ایت الکرسی بخون و بهش فوت کن🌹

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ربطي به تحصيل كرده بودت پدر مادز داره؟؟👀👀👀 تاخير رشدي اسمش روشه يعني كودك در موقع زمان موقرر ...

عزیزم این چن ساله اخیر چیزی که اتفاقا توی تحصیل کرده ها رایج تره

اینه که بچه از همون خردسالی زبان انگلیسی یاد بگیره

خب البته خیلی ها هم جواب میگیرن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
متاسفانه همسرم زیاد همکاری نمیکنهولی میبرمش حتما

اره اقایون هی میگن ولش کن بچه سالمه 

چکارش داری 

مثلا من به شوهرم میگم دکتر گفته ببریم چکاپ

میگه مگه آزار داری الکی امپول بزنی بهش

معمولا اقایون خونسردن 

ولی اگه شرایطشو داری خودت ببرش 

یعنی من الان چیکار کنم به حرف بیفته؟ اصلا از من تقلید نمیکنه . فقط نگاه می‌کنه و گاهی اصلا نگاه نمی ...

تلوزیون و کارتون و کامپیوتر و گوشی رو کلا تعطیل کن 

اتفاقی که برا بچه ات افتاده اثر مخرب تماشای تلوزیونه 

دختر من ۳ سال و نیمش بود تو ایام تعطیلات عید کرونا هم بود جایی نمیرفتیم دقیقا یک ماه تموم از ساعت ۱۲ ظهر تا ۹ شب تو لب تاب کارتون میدید 

قبل از اونم بچم ماشاالله کامل حرف میزد 

بعد از یک ماه دیدم بچم دیگه نمیتونه درست حرف بزنه یعنی لکنت زبان شدید گرفته بود 

بلافاصله همشو جمع کردم و یه جور دیگه سرشو گرم کردم خداروشکر بعد از ۵ ۶ ماه خوب شد دیگه لکنت زبان نداره 

دکتر گفت تلوزیون روزی نیم ساعت بیشتر نبینه 

دختر دوستمم اینطوری شد اونو الان میبرن گفتار درمانی  ولی خیلی بهتر شده 

دکتر اونم گفته بود مال تلوزیون و گوشی و ......اینجور چیزاست 

خدایا شکرتتتتتتت 
بچهایه منم الان راه نمیرن زیادم حرف نمیزنن یعنی مشکل دارن 14ماهشونه 

میگی زیاد حرف نمیزنن

پس ینی تا حدودی حرف میزنن

و راه نمیرن ۴دست و پا میرن؟

بعضی بچه ها دیرتر راه میفتن تا ۱۸ماهگی جا داره

میگی زیاد حرف نمیزنن پس ینی تا حدودی حرف میزنن و راه نمیرن ۴دست و پا میرن؟ بعضی بچه ها دیرتر راه ...

اره بعضی کلماتو‌میگن دخترم بیشتر حرف میزنه تا پسرم 4دستو‌پاهم میرن مبل یا دیوارو میگیرن نمیدونم استرسی شدم الان

تلوزیون و کارتون و کامپیوتر و گوشی رو کلا تعطیل کن  اتفاقی که برا بچه ات افتاده اثر مخرب تماشا ...

دقیقا 

ولی راه نرفتنشم ممکنه بخاطر نشستن زیاد باشه؟و تمرین نکردن تاتی؟

چون خوب از مبل و تخت بالا میره

دقیقا  ولی راه نرفتنشم ممکنه بخاطر نشستن زیاد باشه؟و تمرین نکردن تاتی؟ چون خوب از مبل و تخت ب ...

آره میتونه باشه بچه یه جا نشسته تکون نخورده 

نمیشه ازش انتظار داشته باشی که مسلط راه بره 

شما کارایی رو که گفتم انجام بدین بچه هم شروع به حرف زدن میکنه هم راه میفته 

تلوزیونو برا بچه فعلا تعطیل کنید 

خدایا شکرتتتتتتت 

پسرا دیرتر راه میرن و حرف میزنن،منم برادرزاده ام همینطوری بود،رفت مهد به حرف زدن افتاد،اونم سه سالگی، اونم مثل شما از بچگی دو زبان باهاش کار کردن

الان کلاس دومه ماشالا

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔