2777
2789
عنوان

راه نرفتن و حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 58 پست
عزیزم یهو که جواب نمیگیری باید توی روز همش بشینی باهاش حرف بزنی وقتی بازی میکنه حرف بزنی که به لب ...

یعنی چقدر باید باهاش کار کنممثلا تو این دوهفته بهش میگم توپ کو واکنش نامیده.نگرانم

میگم مثلاً پتو بده نمیده

علاله بر اون بدو تولد بازم باید میرفت ،تا پنج شش سال قبل یه کارت بود هر چند ماه تا دو سالگی باید میر ...

والا ب دکتره میگم آزمایشهای یک‌سالگی بنویس میگه لازم نیست بچه سالمهبخاطر کرونا انجام نمی‌دهیممن نمی‌دونم یعنی چی!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشته باش ولی یه دکتر خوب ببرش گفتار درمانی نبر ببر یه دکتر و همه اینا رو براش بگو  ش ...

اطفال بردم گفت بچه من تا سه سال حرف نزد!!!

واقعا آدم هنگ می‌کنهراه رفتنم گفت تا ۱۸ ماهگیمن دارم میمیرم از نگرانی

یعنی چقدر باید باهاش کار کنممثلا تو این دوهفته بهش میگم توپ کو واکنش نامیده.نگرانم میگم مثلاً پتو ب ...

نه اینجوری نه

تو فک کن داری برا خودت حرف میزنی

کاری نگو انجام بده

فقط هی حرف بزن شعر بخون

قصه بگو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

شاید عزیزم ویتامین دی ش کمه. پسرها دیرتر صحبت میکنن برا حرف زدن ک زیاد نگران نباش اگه ب اسم خودش و دستورات توجه میکنه. براش کتاب زیاد بخون و حرف بزن تا دامنه ی لغاتش بره بالا، بعد ک بزرگتر بشه میبینی ی کلمات قلبه سلمبه ای میگه😅 چون بچه ها الان ضبط میکنن. اتفاقا میگن قبل دوسالگی خیلی خوبه ک صدای ی زبان دیگه رو بچه  بشنوه وقتی بزرگ شه میتونه با لهجه ی بهتر ی صحبت کنه ولی زیاد تلوزیون دیدن خوب نیست. 

پیشرفت، یعنی رقصیدن با آهنگی که یک زمانی باهاش گریه کرده بودی🥰

الان جواب ازمایششو ببرم ی دکتر دیگه نشون بدمظ؟

بخدا بعضیاشونم فقط میخواهم ادمو بکشونند مطب و پول بگیرندگفتار درمانی و کارای توانبخشی که دیگه بدتر. 

وضعیت اقتصاد هم خراب.....

والا ب دکتره میگم آزمایشهای یک‌سالگی بنویس میگه لازم نیست بچه سالمهبخاطر کرونا انجام نمی‌دهیممن نمی‌ ...

وا ینی چی

اتفاقا منم دیروز پسرمو بردم مراقبت ۲سالگی

گفتم بخاطر کرونا چکاپ یکسالگی ۲سالگیشو انجام ندادم

گفت نمیشه هی بشینیم برا بعده کرونا

شاید کرونا نخواد بره تو برو انجام بده حتما

برای راه رفتنش شاید کلسیمش پایینه

شاید کم خونه

حتما همین امروز برو دکتر ازمایشات یکسالگی رو بگو بنویسه و برو انجام بده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دوست عزيز شما احتمالا كودكتون تاخير رشدي داره يك متخصص كودك ببريد ايشون متوجه ميشه

تاخیر رشد یعنی روی هوشش تاثیر دارهخیلی نگرانممن و پدرش تحصیل کرده این و فکر نکنم تاخیر داشتیم

الان جواب ازمایششو ببرم ی دکتر دیگه نشون بدمظ؟ بخدا بعضیاشونم فقط میخواهم ادمو بکشونند مطب و پول بگ ...

عزیزم برو پایگاه سلامت

اونجا هم مشاور و ماما هس 

که بعضیاشون از دکترا دلسوز تر و آگاه تر هستن

مشورت کن ببین چی میگن

رایگان هم هس

عزیزم برو پایگاه سلامت اونجا هم مشاور و ماما هس  که بعضیاشون از دکترا دلسوز تر و آگاه تر هستن ...

اتفاقا پریروز رفتم ی جا ارجاع داده هنوز نبردماره دقیقا دلسوزتر هستندممنون

تاخیر رشد یعنی روی هوشش تاثیر دارهخیلی نگرانممن و پدرش تحصیل کرده این و فکر نکنم تاخیر داشتیم

مگه ربطي به تحصيل كرده بودت پدر مادز داره؟؟👀👀👀

تاخير رشدي اسمش روشه يعني كودك در موقع زمان موقرر رشد حركتي و تكاملي نكرده

پزسك تشخيص ميده و درمان ميشه.

ضمن اينكه فقط بكيد به من شما كه تحصيل كرده اين چطور بچه اي كه هنوز زبون مادري هم نميفهمه براش كارتون دو زبانه گذاشتن؟؟

💕

راجع به حرف زدن وقت  داره ولی برای راه رفتن پی گیر باش برو دکتر کودکان آزمایش میده و عکس راديو ...

زانوی پای چپش موقع چهاردست و پا کامل نمیزاره.ولی تاتی و اینا می‌ره ظاهراً مشکلی نیست