yfcvhh مدیر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1178 عنوان کنار نیومدن با جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 82044 بازدید | 808 پست توروخدا راه حل منطقی بدین هفته 31هستم با جنسیت اصلا ارتباط نمیگیرم 😔😔 1400/08/25 | 00:47 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4539 شما اول بگو حدست چیه من حدس نمیزنم مطمئنم ماشالله خوشگلم هست نگفتی؟ تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
اردیبهشتی۶۷ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3554 من حدس نمیزنم مطمئنم ماشالله خوشگلم هست نگفتی؟ اول اینکه سالم باشه بعدم اگر خدا صلاحم دونست دختر باشه مامان ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...
poni عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 1319 من حدس نمیزنم مطمئنم ماشالله خوشگلم هست نگفتی؟ منم بزارم 😉 براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4539 اول اینکه سالم باشه بعدم اگر خدا صلاحم دونست دختر باشه پسره. تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
اردیبهشتی۶۷ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3554 پسره. واقعا"؟ از کجا میگی؟ مامان ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...
yfcvhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1178 من حدس نمیزنم مطمئنم ماشالله خوشگلم هست نگفتی؟ شما انومالی گذاشتم
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4539 منم بزارم 😉 بذار گلم تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
yfcvhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 1178 من الان بندرعباسم تو چادریم ازترس زلزله حالا فکرم مشغول بچه اسی شد 😂توروخدا زاییدی منو تگ کن اگه زن ... آخيش ناراحتتون هستم آن شالله با آرامش ب خونه هاتون برگردین
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4539 واقعا"؟ از کجا میگی؟ آره...از خیلی چیزا میفهمم تو نت فرق بین سونو دختر پسر هست زیاده... تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
بارانا00000 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 8832 آخيش ناراحتتون هستم آن شالله با آرامش ب خونه هاتون برگردین قربونت عزیزم انشالله فعلا ک ازترس نمیتونیم بخوابیم گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
poni عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 1319 آره...از خیلی چیزا میفهمم تو نت فرق بین سونو دختر پسر هست زیاده... ديدين؟🥰 براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4539 استارتر بچت دختره...موقع زایمانت صورت دخترتو دیدی واسم از ته دل دعا کن...شک نکن دختره. تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
اردیبهشتی۶۷ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3554 آره...از خیلی چیزا میفهمم تو نت فرق بین سونو دختر پسر هست زیاده... آخه دکتره سونو مطمئن نگفت ، با اصرار من گفت ۶۰درصد میتونم بگم پسر ولی بازم یه ماه دیگه قطعی میتونم بگم مامان ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...