2777
2789
مطمنم پسره چون وقتی فهمید پسر دارم میدونست ک حتما دختر میخوام تا جنسامون جور باشن اگر دختر بود میگفت ...

سونو آنومالی بده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بلدم عزیزم خودم لیسانسه هستم دختر فیمیل پسر میل هست 

شاید ندیدی مخفف میزارن مثلاs:M

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما 4تا خواهیم 4تا برادر ولی اصلا برادرامون خوب نیستن 4تاشون خیلی بد و ب مادرپدرم کتک و فحش وناسزا می ...

اسی کاملا می فهممت

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ما 4تا خواهیم 4تا برادر ولی اصلا برادرامون خوب نیستن 4تاشون خیلی بد و ب مادرپدرم کتک و فحش وناسزا می ...

عزیزممم😍😍😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

ماشالله هزار ماشالله چ پسر خوشگلی...منم یه پسر دارم دوس دارم در آینده ک باردارشدم دومی هم پسر باشه بنظره خودم هم جنس باشن بهتره؛بازم هرچی خدا بخواد...اگه دوس داری جنسیتشو بدونی عکس سونو ان تی ۱۲هفته رو بفرست بگم اگه نه ک هیچی❤❤❤

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
عصر سونو بودم نه نپرسیدم گفتم تولدش صورتشو میبینم کافی ه

وای فکر کن اون لحظه دختر باشه😍

منم بعد از دوتا دختر ناخواسته باردار شدم برای سونو اصلا زبونم نچرخید بپرسم جنسیتشو یه خانم که پشت سرم اومد توی اتاق ازم پرسید بچت چی بود گفتم نپرسیدم گفت وا بپرس دیگه 

منم با اکراه از منشی دکتر پرسیدم جنسیت مشخص بود ؟ که گفت آره پسره 

مطمئنم اگر دوتا پسرم داشتم برای دختر همین وضع شما رو داشتم 

ماشالله هزار ماشالله چ پسر خوشگلی...منم یه پسر دارم دوس دارم در آینده ک باردارشدم دومی هم پسر باشه ب ...

میشه منم عکس سونوی ان تی رو بزارم جنسیت رو بگین؟ ممنون میشم

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
میشه منم عکس سونوی ان تی رو بزارم جنسیت رو بگین؟ ممنون میشم

آره عزیزم بفرست

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
بگو عزیز

دوس داری چی باشه؟

من الان بندرعباسم تو چادریم ازترس زلزله حالا فکرم مشغول بچه اسی شد 😂توروخدا زاییدی منو تگ کن اگه زنده موندم ببینم چیه

کاش دخمل باشه😍

عکس برگه سونو آنومالی هم بفرست شاید توش باشه همه جا میزنن