2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسانی که اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 148 پست
فک میکنی کی میده؟ی ادمی ک اینطور کارارو انجام میده دعانویس.اصلا دنبال این حرزو اینا هم نرین این مزخر ...

شمارو بخدا تبلیغ این چیزارو توی تپیک من نکنید

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای امام مزخرفه یا حرفات ؟

😒داری شعر میگیا.از کجا معلوم همین ادمایی ک میخوان توی خرافه باشین اونو نوشتن.لابد بقیه نوشتن استفاده کردن دیدن اثر نداره باشه تو برو بگیر ب خودت اویزونش کن

و تو خدای♥️روزی دهنده ی بی منتی...💕
با انداختنش که اثر جادو ازبین نمیره  چون بالش رو اونا استفاده کردن  فقط باید ی موکل دار ...

از وسایلی که ما استفاده کردیم میتونن برای جادو استفاده منن؟حتی اگه دیگه ازش استفاده نکنیم؟

السلام علی الحسین💖
با انداختنش که اثر جادو ازبین نمیره  چون بالش رو اونا استفاده کردن  فقط باید ی موکل دار ...

نمیدونم والا زنداییم داشت تعریف میکرد ی روز میگفت اگه این جور چیزا خدایی نکرده دیدی برو با آب بشور باطل میشه کاغذی چیزی بود بعدش بنداز دور اینجوری گفت باطل میشه😕 هر چند خودم زیاد اعتقاد ندارم ولی میدونم ک تو این دوره زمونه خیلیا هستن ک از این کارا میکنن

اره

ملی وسایل و لاسهای بچمو حاربم به بهانه های مختلف خونشون نگه میداره

خدایا چیکار کنک از دست اینا

شمارو بخدا بهم کمک کنید

اخه من هرروز که نمیتونم دنبال جادو باطل کردن باشم

السلام علی الحسین💖
نه الان تابلوه بذار بره دسشویی

بذار کلا که تنها شدی سر حوصله قشنگ نگاه کن.ممکنه کوچیک باشه و نبینی....اگرم چیزی دیدی اصلا به رو خودت نیار که دیدی بزار فک کنه دعا براتون گرفته...چون اگه بفهمه تو متوجه شدی دوباره میره برات دعا میگیرا

😒داری شعر میگیا.از کجا معلوم همین ادمایی ک میخوان توی خرافه باشین اونو نوشتن.لابد بقیه نوشتن استفاد ...

دعاهایی ک از طرف خدا و ائمه هست کاملا درسته نه دعاهایی ک تو از جادوگرا میگیری حالا کدوش خرافات 

میشه واسه ازدواج خواهر کوچیکم یه صلوات بفرستی.. مرسی🌹❤
فقط کاغذ پیدا کنم؟مو یا ... چی؟ من بلد نیستم بخاژر اون میپرسم

قبلا از اینجور چیزا ازشون دیدی؟؟؟ 

ک الان شک کردی؟ 

اگه تنها شدی چک کن ببین چیزی هست یا نه 

جلو خودش تابلو نکن

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️