2777
2789
عنوان

بین شغل دولتی و آزاد کدوم یکی رو برای خانوم خانه دار می‌پسندید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست
ولی اون شغل دولتی فرسودگی خیلی زیادی داره عملا پیرم میکنه

هر جور مایلی ولی بجاش وقتی پیر بشی تا آخر عمر حقوق بهت تعلق میگیره

من خودم چون مجردم قطعا شغل آزاد که پول بیشتر بهم میدادن میرفتم

اما قضیه شما فرق میکنه شوهر دارین بچه دارین نیازه زیادی هم به پول ندارین

پس فقط یچیزی باشه که بخور نمیر حقوق بدن و سرگرمت کنه بنظرم خیلی هم عالیه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون میشم دلیلش رو هم بگین و اینکه چرا شغل آزاد نه؟حتی اگه به اون شغل دولتی علاقه خاصی نداشته باشین ...

من علاقه به شغل آزاد و دردسراش ندارم 

شغل دولتی روند کاریش منظمه و دردسری نداره استرس نداره حقوق کم و ثابت و دایمی داره جایگاه و ارزش مقامش بیشتره 

این نظر من هست

از پیرشدن میترسم😂

اگه دلت جوون باشه پیری ظاهر اهمیتی نداره 

خودتو بزن به کوچه علی چپ

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من علاقه به شغل آزاد و دردسراش ندارم شغل دولتی روند کاریش منظمه و دردسری نداره استرس نداره حقوق کم و ...

چون آشنا تو سایت هست نمیتونم دقیقا یکم چه شغلیایی مدنظرمنه ولی تا این حد بگم که اون شغل آزاد هییییچ استرسی نداره

چون آشنا تو سایت هست نمیتونم دقیقا یکم چه شغلیایی مدنظرمنه ولی تا این حد بگم که اون شغل آزاد هییییچ ...

پس اگه راحته پولش زیاده برو آزاد و خودتو بیمه کن تا بازنشسته هم که شدی راحت حقوق داشته باشی 

مشکل اینه که از پیری ظاهری فراری ام🥲

الان که دیگه ی زن ۶۰ ساله با ۳۰ ساله فرق نداره 

اینقدر عمل رو عمل میکنن

شمام برو عمل کن خیالت خودتو راحت