2777
2789

حتما قبل از نظر دادن شرایط رو بخونید

شغل دولتی:

بیمه و بازنشستگی داره جایگاه اجتماعی خوبی داره تعطیلات زیادی داره اما ساعت کاری توی روزهای عادی بالا هست طبیعتاً باید همیشه سرکار باشم فرصت مرخصی نداره و شغل نسبتا سختی محسوب میشه(از نظر من) نسبت به شغل آزاد حقوق کمی داره

.

.

.

.

شغل دولتی:

بیمه و بازنشستگی نداره.نسبت به شغل دولتی جایگاه اجتماعی خاصی نداره ساعت کاری کم هست و کلا شغل راحتی محصوب میشه ولی ممکنه روزهای تعطیل هم مجبورشم برم سرکار البته اختیار رفتن یا نرفتن دست خودمه

حقوقش تقریبا دو الی سه برابر شغل دولتی هست  

دوستان متاهل هستم و همسرم اصراری بر کار کردنم نداره ولی خودم شخصا دوست دارم درآمد داشته باشم

الان حرف اولو درامد میزنه

خودم باشم شغلی میرم که درامد بالا داره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتی پول کمتر میده بجاش بیمه ای و دوره بازنشستگی بدون هیچ 

کاری ی قرون کف دستت میندازن 

پس دولتی بهتره برای شرایط شما

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

خوب ازاد میرم و بیمه میریزم تا بازنشستگی بدن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ازمون قبول شدی؟ دولتی؟

نه 

دوتا راه روبروم قرار داره که هرکدام رو تا نصفه رفتم الان واقعا موندم بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنم شرایط مدیریت هردو رو هم ندارم 

علاقه شخصی خودم به شغل آزاد هست ولی مزایای شغل دولتی هم وسوسه برانگیزه

دولتی پول کمتر میده بجاش بیمه ای و دوره بازنشستگی بدون هیچ کاری ی قرون کف دستت میندازن پس دولتی بهتر ...

ولی اون شغل دولتی فرسودگی خیلی زیادی داره عملا پیرم میکنه

اولویتت درآمد بیشتر و فرسودگی و خستگی کمتر باشه جایگاه اجتماعی و اینا خوبه ولی نون و آب نمیشه

دقیقا خودمم به همین فکر کردم 

علاوه بر اینا علاقه شخصی خودم اصلا به اون شغل دولتیه نیست