2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسانی که اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 148 پست
مادرشوهر من همش زخم زبون و نیش وکنایه میزنه ومسخره میکنه....موندم از خدا نمیترسه....دنبال جادو هم هس ...

😒مرده شور ببره اینطور ادمارو با این ذاتشون.توام امان نامه بگیر.میدونی اصا دعای زیادی بده شوهرت دیوونه میشه!ی همسایه داشتیم زنش این شکلی شده بود

و تو خدای♥️روزی دهنده ی بی منتی...💕
این قوم همه چیز بلدن همه چیز!!! حتی مادر شوهرم خودش گفت که رفته برای کسی‌جادو گرفته و از نتیجشم را ...

باتمام اینا،راس همه چیز خداست گلم نترس ادم وقتی خداروداره که ازچیزی نمیترسه،انشالله که درست نیشه همیشه ذکرخداروبگو بادلی صاف ازخدابخواه بدخواهان زندگیتوبه راه راست هدایت کنه انشالله که هیچ بدی به زندگیت راه پیدانکنه ناراحت نباش گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باید بهم بریزه  این فقط میخواد افسار پسرسو تو دستس بگیره  یا از عروسش خوشش نمیاد با د ...

زندگی‌خانوادمو بهم ریختن شوهرمو با خانوادم بد کردن بین من و هانوادم اختلاف ایجاد کردن بین پدرو مادرم اختلاف درست کردن

از وقتی با دعا به درگاه خدا و توسل به امام حسین ع باطل کردم به ژور چشمگیری همه چیز درست شده

جالبتر ایمه بدونید که بین من و همسرمم دعا گرفتن تا من به ازدواج راضی بشم!

السلام علی الحسین💖
مرسی که رامش میدی بهم قبلا با گریه و التماس از خدا باطل کردم! بخدا قسم کاری کرده بودن من با دعوا ا ...

اره فقط خدا.....گناه نکن ختم بردار مثلا تو گروهها که ختم میذارن عضو شو و ذکر و قران بخون...اذون که میشه تو هم تو خونه ات اذون بگو که صدا بپیچه تو خونه...    یس  رو هرروز بخون....مادرشوهر منم همینجوریه اونجا میرم سردرد میگیرم شدید...شوهرم رو وابسته خودشون کرده ....اینقدمادرشوهرم از من بدش میاد که نگو ...عمه های شوهرم چون میخواستن شوهرم بره دختراشون رو بگیره و نرفته دشمن من هستن ودعا میگیرن برام.....من فقط میگم خدا و اثرش رو هم میبینم....شاید دعوا کنیم و لی نیست تاحدی که بخواد زندگیمو بپاشونه

واه وقتی انقد پرروعه بزن ب دریدگی تا انقد حرص نخوری.ی بار ک سلیطه بازی دربیاری دفه بعد راحتی.اورد با ...

یعمنی میگی الان برم ازش بگیرم؟اگه بیخیالش بشم‌چی؟من احمق یبار بهش گفتم برای بچم قرآن میخونم

احتکالا بخاطر این پرسیده که ببینه چرا هرچی برامون دعا میگیره اثر نداره

بچمو میکنه میبره تو اتاق میبره بالا اخه چیکار کنم

السلام علی الحسین💖

اسی نو که خودت ماشالله خیلی مومنی. با توسلات و خداوند همه رو باطل کردی. بخدا منم دلگرم شدم میخاستم ی طلسمی باطل کنم بهم‌گفتن فقط کار دعانویس یهودیه. الان امیدم به خدا و امام حسین بیستر شد.

یعمنی میگی الان برم ازش بگیرم؟اگه بیخیالش بشم‌چی؟من احمق یبار بهش گفتم برای بچم قرآن میخونم احتکالا ...

اجازه نده...اومد وسیلشو بده بگو عزیزم ماله خودت چون دلم نیست وسیله های بچمو دست کسی باشه.یا خاست ببره بگو برات نو میخرم این باشه واسه خودم

😒مرده شور ببره اینطور ادمارو با این ذاتشون.توام امان نامه بگیر.میدونی اصا دعای زیادی بده شوهرت دیوو ...

اره شوهرمنم کم حوصله و عصبی و کلافه وسر درده....بهش میگم نخور گوش نمیده....مادرشوهر منکه بعدش مثلا شام میاره ترشی و ماست  ودوغ و لیموترش بالاخره یکیش سرسفره هست که به شوهرم میگم ترشی نخور ممکنه دعات داده باشه خوب نیسن بازم فک میکنه مادرش اینجور ادمی نیست

اسی نو که خودت ماشالله خیلی مومنی. با توسلات و خداوند همه رو باطل کردی. بخدا منم دلگرم شدم میخاستم ی ...

آخه اون بار خیی دلم شکسته بود و منقلب بودم

مگه آدم چقدر این اتفاق میوفته براش

شاید بقول دوستمون‌همیشه باخدا باشم تا همیشه مشتجاب الدعوه باشم و در پناه خدا

السلام علی الحسین💖
اجازه نده...اومد وسیلشو بده بگو عزیزم ماله خودت چون دلم نیست وسیله های بچمو دست کسی باشه.یا خاست ببر ...

الان بهش بگم بهانه میاره که گم شده و ببخشید و میخوای برات یکی‌بخرم؟

توی رودروایسی میندازه که حرفتو پس بگیری

یعنی اینارو برده بودن مذاکرات وین ما آمیکارو تسخیر کرده بودیم الان

السلام علی الحسین💖
اره شوهرمنم کم حوصله و عصبی و کلافه وسر درده....بهش میگم نخور گوش نمیده....مادرشوهر منکه بعدش مثلا ش ...

همه مردا فک میکنن مادرشون اینطور ادمی نیس هه با چشم خودشونم ببینن باز میرن توی دهنشون

و تو خدای♥️روزی دهنده ی بی منتی...💕