2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسانی که اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 148 پست
براتو ک اعتقاد نداری اثر نمیکنه

😐ربطی ب اعتقاد نداره تو ب خدا هم اعتقاد نداشته باشی میزنه معجزه میکنه پس یعنی وجود نداره؟ شما اول تکلفیتو مشخص کن همون دعا نوشتن اداب داره در نهایتم خداس ک باید زیر همه اینارو امضا کنه تا انجام شه

و تو خدای♥️روزی دهنده ی بی منتی...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم که میگن همیشه آیت الکرسی زیادبخونین که اگه کسی هم اینکاراروبراتون انجام میده اثرنداشته باشه

رو جن اثر نداره ک چ برسه دعا

دوستانی که مخالف،دعاوطلسم واقعاوجودداره وحتی موردهایی بودکه به چشم دیده شده،اناایناتوسط آدمش نوشته ب ...

این قوم همه چیز بلدن

همه چیز!!!

حتی مادر شوهرم خودش گفت که رفته برای کسی‌جادو گرفته و از نتیجشم راضی بود😭

السلام علی الحسین💖
عزیزم از کجا انقدر مطمعنی ؟ هیچ مادری زندگی بچشو دوست نداره خراب کنه

بعضی مادرشوهرا از بس چشم دیدن عروس رو ندارن حاضرن پسرش زنشو طلاق بده...ماتوفامیل داشتیم پسره زنشو طلاق داد و حالا هی به مادرش میگه تو زندگیمو خراب کردی...مادرشوهر خودم جلو من با متلک به شوهرم میگه برو زن بگیر اشکالی نداره

به فکر باطل شدنش نباشین،اونوقت همه ذهنتون درگیر دعا و طلسم میشه،اگر ایمانتون قوی باشه هیچ دعایی تاثی ...

آره مشکل اینجاست که من نمیتونم مطمین شم که میتونم باطل کنم یا نه

خدایا هرکس‌جادو میکنه برای تفرقه و بهم ریختن زندگی‌دیگران و اسیب به کسی ۸دایا نابودش کن علیلش کن

السلام علی الحسین💖
بعضی مادرشوهرا از بس چشم دیدن عروس رو ندارن حاضرن پسرش زنشو طلاق بده...ماتوفامیل داشتیم پسره زنشو طل ...

مادر شوهرا چرا انقد اشغالن؟عقده ایا چون مادرشوهر خودشون باهاشون بد کرده همشون اینطوری شدن