2777
2789

رفیق چند ساله که ازت چند بار کمک خواسته و تو دریغ نکردی ( درخواستش پولی نبوده اما خب خیلی مهم بوده واسش) پول بخای و بدونی داره خیلیم داره که می‌ره مسافرت خارج اونجا خرج می‌کنه پول بخای و بگه ندارم و حتی یک معذرت خواهی نکنه و به دروغ نگه مثلاً شرمنده دست خالیه و ... اصلا انگار نه انگار وانمود کنه چیزی نشده واکنشتون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم واسه رفیقام هرکاری میکنم اما از مراوده مالی با احدی خوشم نمیاد چه قرض بدم چه قرض بگیرم

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
من خودم واسه رفیقام هرکاری میکنم اما از مراوده مالی با احدی خوشم نمیاد چه قرض بدم چه قرض بگیرم

پس دیگه چ کاری می‌کنی! رفیق خوب تو سختیا حداقل واسه یبار واسه جبران حداقل خودشو نشون میده

من با دوستام رابطه مالی ندارم...

ولی!!

مبلغ مورد نظر مهمه

اگر مبلغ بالا باشه احتمالا قبول نمی‌کنم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من با دوستام رابطه مالی ندارم...ولی!!مبلغ مورد نظر مهمهاگر مبلغ بالا باشه احتمالا قبول نمی‌کنم

اگه کسی دستش ب دهنش میرسه و توان داره دست کسی رو که کمک بخاد بگیره خدا به رزق و روزیش برکت میده حداقل واسه دوستی که چند روز پیش کارش لنگش بود و بی منت کمکش کرد

پس دیگه چ کاری می‌کنی! رفیق خوب تو سختیا حداقل واسه یبار واسه جبران حداقل خودشو نشون میده

همون کارایی که شما میکنی و گفتی اما پولی نبودن…

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

چی بگم

شاید الان دستش تنگه واقعا

شایدم خسیسه،پولشو میخواد فقط واسه خودش خرج کنه به کسی نمیده

من با دوستام بهم قرض میدیم ولی یکی از دوستام انقدرررر بد حسابه,الکی میگه فردا پولتو میزنم ولی دیگه نمیده،خودم به زووووور ازش پس گرفتم چند بار،دیگه هم هرچی گفت پول داری گفتم ندارم همین(معذرت خواهی چیزیم نکردم تا بفهمه دیگه بهش پول نمیدم)

من عاااشق زمستونم❤️