2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسانی که اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 148 پست
😐ربطی ب اعتقاد نداره تو ب خدا هم اعتقاد نداشته باشی میزنه معجزه میکنه پس یعنی وجود نداره؟ شما اول ت ...

ادم ب هرچی اعتقاد داشته باشه همونو جذب میکنه شما ک نداری ب تخمدون چپم

میشه واسه ازدواج خواهر کوچیکم یه صلوات بفرستی.. مرسی🌹❤
فقط بچش نیست که مثلا طرف مریض‌میشه یا با خانواده زنه مشکل پیدا میکنن قبلا برام گرفتن‌ بخاطر همین م ...

چی بگم والا . منم زمانی که مشکل اومد تو زندگیم فکرم رفت سمت جادو و اینا ....ولی وقتی خدا هست و هیچ برگی بدون اذن خدا نمیفته.پس دلت و بده به خدا انرژی منفی نیار تو خونت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قوم همه چیز بلدن همه چیز!!! حتی مادر شوهرم خودش گفت که رفته برای کسی‌جادو گرفته و از نتیجشم را ...

فقط اعتقادت رو به خدا زیاد کن و نماز ومستحباتت ترک نشه تا دعا اثر نذاره...اگه قران ودعا نخونی و گناه هم کنی اثر میذاره

خوب چیکار کنم؟؟

نمیتونی بری باطل کنی

۴۰ روز پشت سر هم سوره بقره بزار

واسه اینکه مطمئن بشی جادو کرده برات روی ی لیوان اب ی بار چهار قول بخون و ی بار آیت الکرسی بعد بخور اگه مزه آب عوض شد یعنی واست دعا گرفته

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
فقط اعتقادت رو به خدا زیاد کن و نماز ومستحباتت ترک نشه تا دعا اثر نذاره...اگه قران ودعا نخونی و گناه ...

مرسی که رامش میدی بهم

قبلا با گریه و التماس از خدا باطل کردم!

بخدا قسم کاری کرده بودن من با دعوا از خونه مادرم میومدم بیرون!اصلا به صدری خونشون برام عذاب آور شده بود!

اصلا نمیتونستم تحملشون کنم!

سر هیچی!

الان دامادشونو جادو کردن مامانش توس زمستون توی سرما تنها توی شهرستان توی خونشون گشنه مونده این نمیره بیارع

یبار آورده بودن خونشون بلایی به سر‌پیرژن بیچاره اوردن

هکین جادوگر انترم خونوشن بود اون علیل بود کلی اذیتش کردن دلشو شکستن

من بدبخت از عقوبت خدا میترسم که حرفی بهشون بزنم 

ولی بی سر و صدا خدای بزرگ‌و مهربون برام باطل کرد

توسل به امام حسین ع کردم

السلام علی الحسین💖
مادر شوهرا چرا انقد اشغالن؟عقده ایا چون مادرشوهر خودشون باهاشون بد کرده همشون اینطوری شدن

در مقام مار زن هم به همین زیبایی عمل میکنه

خیلی کثیفن اینا امانن از اینا خدا نشناسا

السلام علی الحسین💖
مادر شوهرا چرا انقد اشغالن؟عقده ایا چون مادرشوهر خودشون باهاشون بد کرده همشون اینطوری شدن

مادرشوهر من همش زخم زبون و نیش وکنایه میزنه ومسخره میکنه....موندم از خدا نمیترسه....دنبال جادو هم هست....هروقت ما میریم اونجا میره از تواتاق نبات میاره وبرا شوهرم چای نبات میده و هی میگه بخور ...ده بار میگه...اگه شوهرم نخوره مثلا دوباره میره میریزه تو یه داروگیاهی یا نشاسته درست میکنه میگه بخوربخور...شوهر منم عصبی وهمیشه سردردوکلافه هست....مطیع مادرش هم هست...هرچی میگم نخور چایی رو باز میگه مادرم ناراحت میشخ اگه نخورم

ببخشید اینو میپرسم یعنی مادر شوهر میاد زندگی بچشو بهم  بریزه؟

مگه باید بهم بریزه  این فقط میخواد افسار پسرسو تو دستس بگیره 

یا از عروسش خوشش نمیاد با دعا میشه هرکاری کرد 

مادرشوهر من همش زخم زبون و نیش وکنایه میزنه ومسخره میکنه....موندم از خدا نمیترسه....دنبال جادو هم هس ...

من به شوهرم گفتم‌هرجا هرچی میخوری بسم الله بگو

بهشم سر بسته گفتم هکه این اتفاقاتی که توی زندگیمون افتاده نتیجه کارهای اوناس

از وقتی باطل کردم (با وعا و گریه به درگاه خدا)زمذگیمون خییییلی خوب شده

برید ببینید تاپیکای قبلیمو میفهمید

السلام علی الحسین💖