2777
2789
عنوان

یعنی دیابت دارم؟😢😢

396 بازدید | 40 پست

ازمایش قند ناشتام ۱۱۲ بود

تو سایت خوندم بهش دوره قبل دیابت میگن 

کسی راه حلی داره بدون قرص درمان کنم؟

یا اگه تجربه ای دارین ممنون میشم کمکم کنین🙏🏻😭

ممکنه برای کنترلش بهت متفورمین بدن

منم فردا روتین دوم و تحمل گلوکز دارم🥺نگرانم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ناشتا زیره سبز بریز تو تب جوش ۵دقیقه باشه بخور

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
ممکنه برای کنترلش بهت متفورمین بدن منم فردا روتین دوم و تحمل گلوکز دارم🥺نگرانم

عزیزم شما هم قندتون بالاست؟ من هنوز دکتر نرفتم برای چیز دیگه ای ازمایش دادم متوجه شدم قندم هم بالاست😞

بایدناشتاکمتراز۱۰۰باشه ولی خب هنوزوقت داری کنترل کنی شیرینیجات کمتربخور

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
فقط ورزش وپیاده روی کن نزاربره بالاتراگه پیش دیابت باشه نترس درمان میشی واسه یک ماههم رژیم شدیدشروع ...

از امروز شروع کردن تو خونه ورزش کردن رو👌🏻

ولی رژیم نمیدونم بگیرم یا نه اخه لاغرم ، بخوام رژیم بگیرم که کامل اب میشم 😬

از امروز شروع کردن تو خونه ورزش کردن رو👌🏻 ولی رژیم نمیدونم بگیرم یا نه اخه لاغرم ، بخوام رژیم بگی ...

میدونی دیابت یعنی چی فکرلاغریت هستی اول سلامتیت توخونه نمیشه روزی دوسه ساعت پیاده روی بروخیلی بیماریه پرهزینه وفرسایشگری هست مواظب خودت باش

ممنونم ، فقط پودر زیره سبز رو بریزم یا خودشو؟ 

خود زیره سبز 

همینطوری بریز تو ایوان آب جوش حالا۵دقیقا یا ۱۰دقیقه باشه 

بعد بخور 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍