2777
2789
عنوان

یعنی دیابت دارم؟😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 40 پست
اصلا شیرینی نمیخورم اتفاقا لاغر هم هستم 😔

فقط صبح هانیم ساعت پیاده روی کن قول میدم خوب شی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همین بود دکتر تکرار نوشت،منم از عشر تا فردا صب چیزی نخوردم جواب دومی اوکی شده بود،

یعنی ممکنه جواب ازمایش اشتباه بوده باشه؟

بخدا خیلی ناراحتم از وقتی جواب ازمایشو دیدم ، خدا کنه اشتباه باشه

ممنونم ، فقط پودر زیره سبز رو بریزم یا خودشو؟ 

منم تو ماه رمضان آزمایش دادم قند ناشتا ۱۰۹ بود البته بگم زولبیا بامیه زیاد خوردم. اما ی مدت رعایت کردم چایی رو با اون خوردم و عرق بوقناق هم به بطری خوردم . ... از عطاری بگیر خودش بهت راهنمایی میده. هفته پیش آزمایش دادم ۷۹ بود . نترس فقط رعایت کن هنوز اولشه تبدیل به دیابت نشه 

عزیزم شما هم قندتون بالاست؟ من هنوز دکتر نرفتم برای چیز دیگه ای ازمایش دادم متوجه شدم قندم هم بالاست ...

من فردا آزمایش تحمل گلوکز دارم هنوز نمی‌دونم دیابت بارداری دارم یا نه 🥺🌺

نگران نباش ، حل میشه❣️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
میدونی دیابت یعنی چی فکرلاغریت هستی اول سلامتیت توخونه نمیشه روزی دوسه ساعت پیاده روی بروخیلی بیماری ...

درست میگین پس پیاده روی رو اضافه میکنم به برنامه ام حتما 

ممنونم 🌹

نمیدونم چه کار باید بکنم  ورزش رو شروع کردم تا ببینم نتیجه چی میشه

اگه وزنت بالاست بیارش پایین. هر روز ورزش کن حتی شده نیم ساعت پیاده روی تند داشته باش. میوه های شیرین یا شیرینی و شکلات رو به حداقل برسون به جا قند کشمش یا توت بخور. سبزی و کاهو و خیار و کلم اینا زیاد بخور. من یه برنامه راجبش دیدم شبکه یک خیلی خوب آگاهی می داد. من همه این کارای بالا رو انجام می دم

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
امیدوارم برای هر دومون حل بشه😢 🙏🏻🌹

مرسی گلم ، انشاالله 🙏💕 من شوهرم دیابتیه خودش جلومو میگیره شیرینی و..... نخورم😶حالا باز خدا رحم کنه دیابت نداشته باشم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم