2777
2789
عنوان

یعنی دیابت دارم؟😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 40 پست
عزیزم چهل شب یه چوب دارچین رو با دو تا لیوان آب بجوشون تا بشه یه لیوان و بخور. اگه خوب نشدی یکی بخوا ...

واقعا اینقدر تاثیر داره؟ 

یه کم خیالم راحت شد مرسیییی❤️🌹

چوب دارچین رو توی اب جوش بندازم بازم بذارم بجوشه تا نصف اب تبخیر بشه، درست متوجه شدم؟😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو ماه رمضان آزمایش دادم قند ناشتا ۱۰۹ بود البته بگم زولبیا بامیه زیاد خوردم. اما ی مدت رعایت کر ...

چای رو با زیره خوردین؟ و عرق بوقناق؟ 

چه خوب امیدوارم برای منم درمان بشه 😿

اگه وزنت بالاست بیارش پایین. هر روز ورزش کن حتی شده نیم ساعت پیاده روی تند داشته باش. میوه های شیرین ...

ممنون از راهنماییت گلم

نه وزنم پایینه ولی ورزش نمیکنم اصلا 

بجای پیاده روی میتونم از تردمیل استفاده کنم ؟ 

ممنون از راهنماییت گلم نه وزنم پایینه ولی ورزش نمیکنم اصلا  بجای پیاده روی میتونم از تردمیل ...

آره چرا نشه. انجام بده تاثیرش میبینی. مامان من چربیش رو 500 بود دکتر می گفت چطور تا مطب خودتو رسوندی وضعت بده. با سالم خوری و تحرک و پیاده روی چربیش اومده رو 200تا دویست و خورده ای

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
منم تو ماه رمضان آزمایش دادم قند ناشتا ۱۰۹ بود البته بگم زولبیا بامیه زیاد خوردم. اما ی مدت رعایت کر ...

ننوشتم زیره که عزیزم. منظورم اینه با توت خشک چایی خوردم . کلا قند رو حذف کرد الانم خیلی کم قند مصرف میکنم. بله میشه درمان تو از همین الان شروع کن