2777
2789
عنوان

نیاز به کمک دارم 🥺

152 بازدید | 9 پست

با آقایی آشنا شدم ک ازهمه گذشته من و ارتباط قبلی من که سه سال طول کشید و تهش خیانت کرد و کات کردم خبرداره بااین حال پیشنهاد ازدواج داده اما غیرت وحشتناکی داره و گاهی وقتا میگه بخاطر ارتباط قبلیت ک یادم میاد حس بدی بهت پیدامیکنم و بعدش خوب میشم 

چیکارکنم من اگر درست نشه چی 

خییییلی بهش دلبستم و عشقمون تکه اما این رفتار چطوری درست میشه؟؟؟؟

اخه گذشته من چ ربطی ب ایشون داره ک الان باید نگران بشم و بترسم ازاینکه نکنه رابطمون بهم بریزه 🥺🥺🥺🥺🥺

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست آدم نیست بهش فک میکنه ادم که طرفش قبلا با یکی بوده اذیت کنندس

بنظرشان راهکارچیه 

همش میگه ازعشق زیادیه 

اما خب میتونه برا رابطه سم باشه این حساسیت

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
بهتره قطعش کنی. این آقا شما هنوز ناموسش نیستی حالش بده . اینجوری تو هر بحثی ایشان اذیتت می‌کنه. چرا ...

اخه بعنوان رفیق باهاش درد و دل کردم ازهمچییییم خبرداره بعدش پیشنهاد ازدواج داد.اینم بگم دو استان متفاوتیم و بعده یه سال هنوز همو ندیدیم

اخه بعنوان رفیق باهاش درد و دل کردم ازهمچییییم خبرداره بعدش پیشنهاد ازدواج داد.اینم بگم دو استان متف ...

بنظرشما با دیدار این مشکل حل میشه؟

ندیدیش و ندیده تورو درخواست ازدواج داده و توام به درخواستش فکر کردی؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

اخه بعنوان رفیق باهاش درد و دل کردم ازهمچییییم خبرداره بعدش پیشنهاد ازدواج داد.اینم بگم دو استان متف ...

عزیز بدردت نمیخوره. در مورد روابط قبلی در صورتی باید خواستگار بفهمه که یا خدای نکرده بکارت آسیب ببینه یا طرف آشنا باشه و بترسی بره لو بده