2777
2789
عنوان

با کدومشون ازدواج میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 44 پست
زدی به هدف افرین👏

بخدا من مادرم شمالیه بعد ازدواج اومد تهران.همیشه  زمانی ک بچه تر بودم ناراحت بودم که چرا میریم خونه مادربزرگم میمونیم بابام تنها تهرانه‌

الان ک مادربزرگم اینا به رحمت خدا رفتن .ولی اون زمان ک بودن همش تابستونا ک میشد عزا داشتم که من سرکار میرفتم ولی مامانم میخواست بره بمونه اونجا

اره اولیو  دوسش دارم  ولی شهرهامون دوره که اونم هر وقت خواستم میتونم بیام پیش خانوادم&nbs ...

مبارک ب پای هم فسیل شین

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من مادرم شمالیه بعد ازدواج اومد تهران.همیشه  زمانی ک بچه تر بودم ناراحت بودم که چرا میریم ...

اخی 

خدا بیامرزتش 

هعی

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  
گفتنش راحته بخدا. شما فکر کن خدای نکرده پدر و مادرت ی سردرد ساده بگیرن.طاقت داری چندساعت صبر کنی تا ...

مادرم تنها نیست 

مامان بزرگم ، دایی هام ، عمه هام همه خونشون خیلی نزدیکه 

از این بابت خیالم راحته

مرسی😂  ایشاالله نوبت شما

خواعش😂

به نوبت ما خعلی مونده🚶‍♂️

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

اینجوری که گفتی اولی ۴ سال دیگه درسش تموم میشه ینی حدودا ۲۰ ۲۱ سالشه ؟ 😐😂

نه باو 

۲۵ سالشع 

من شرط گذاشتم که چهار سال دیگه ازدواج کنیم که اون موقع ۲۹ سالش میشه

تا اون موقع یا صیغه میکنیم یا عقد یا هم دوست میمونیم با هم 

عزیزم حتما برو‌ و واقعیات دو طرف و بگو حتما. تا بتونی تصمیم درستی بگیری‌من خودم حتی حاضر نیستم برم ...

کرج چرا؟😂😐

اره گلم 

حتما میرم