2777
2789
عنوان

با کدومشون ازدواج میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 44 پست

بستگی به شهرش داره.از شهر خودتون بهتره یا کلا با شهرش حال میکنی چون قراره یه عمر اونجا باشی.بعد تک و تنها بری پیش قوم شوهر یکم سخته.نمیشه اون بیاد شهر شما؟یا برین یه شهر سوم؟

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا.بحث اختلاف فرهنگی خیلی مطرحه.بهرحال تو شهر دیگه غریب میشه

اختلاف زیادی نداریم 

اون دانشجو دارو سازیه 

منم معلم قراره بشم 

هر دومون تحصیل کرده ایم 

وضع مالیمون هم مثل همه 

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  
بستگی به شهرش داره.از شهر خودتون بهتره یا کلا با شهرش حال میکنی چون قراره یه عمر اونجا باشی.بعد تک و ...

خونشون بالا شهره 

هر وقت دلم تنگ شد سریع میایم به خانوادم سر بزنیم 

بستگی به شهرش داره.از شهر خودتون بهتره یا کلا با شهرش حال میکنی چون قراره یه عمر اونجا باشی.بعد تک و ...

خانوادش خیلی خوب و مهربونن 

خواهرش هم رفیق صمیمه 

باهاشون راحتم 

دختر نیستم ولی اولیو پسند کردم 😐😂دو دستی بچسب بنظرم برو با همون بیشترم دوسش داری انگا

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

دختر نیستم ولی اولیو پسند کردم 😐😂دو دستی بچسب بنظرم برو با همون بیشترم دوسش داری انگا

اره اولیو  دوسش دارم 

ولی شهرهامون دوره که اونم هر وقت خواستم میتونم بیام پیش خانوادم 

خانوادش خیلی خوب و مهربونن  خواهرش هم رفیق صمیمه  باهاشون راحتم

پس مبارکه 😄😍

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊