2777
2789

هیچ مدرکی هم نداریم همه هم میدونن ولی کسی حاصر نیست بیاد دادگاه شهادت بده

پدرم من سه ساله پیش فوت شد و با خواهر ناتنیم زندگی میکرد هر چی پول داشت دست اون و عموم بود، تنها مدرکی که داریم شماره چک هایی هست که چندسال پیش قبل فوتش فروخته بود، 

به نظرتون میتونیم شکایت کنیم؟ به دادگاه هم همین شماره چک هارو ارائه بدیم که پیگیری کنن این جک ها    به حساب کی خوابیدن و بعد چی شدن؟ اهان راستی عموم تمام هزینه ها مراسم بابام رو داد و گفت ۲۰ میلیون توی کیف بهم داده بود به عنوان این که اگر فوت شد خرج مراسمش کنم

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

😔😔😔😔

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما برید دادگاه اونجا مشاور و وکیل هم در اختیارتون میزارن اگه از نظر مالی مشکل دارید که بهتون ...

یعنی واقعا میشه  این پول رو زنده کرد؟

وکیل صحبت کردیم پول زیادی  خواست ۵۰ میلیون

فک کنم میشه

ممنون