2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 381 پست

من خودم مهریه ۱۴تا سکه گفتم

و تمام شرایط ضمن عقد رو گرفتم به صورت ثبت محضری 

بالاخره خب اون طرف هم حق داره یکیشو انتخاب کنه یا مهریه یا تمام شرایط

حالا اینایی که برای جفتش سینه چاک میدن میگن نه حق زنه، خودشون قطعا جفتشو ندارن فقط نسخه های بی منطق برای بقیه میپیچن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

مهریه سنگین و زیاد که کلا غیرمنطقیه و اصلا نمیشه همشو گرفت  من با مهریه ی سنگین مخالفم این از این 👌

ولی به خاطر یه سری از قانونای کشورمون خانما  هرچقدرم حق و حقوق از شوهر بگیرن و شوهره زیرش امضا بزنه اخرش میتونه زنشو موقع طلاق بپیچونه و اذیت کنه 

این حق طلاقی که میگیرن باید خیلی با دقت ثبت بشه وگرنه جای پیچوندن زیاد داره

شما اگه یکم با خانمایی که درگیر پرونده طلاقن صحبت کنی کاملا درک میکنی چرا باید هر دو موردش با هم باشه چون اگه طرف بخواد زیرش بزنه و حق طلاق رو انکار کنه  میتونن از مهریه به عنوان اهرم فشار استفاده کنن و مرد رو راضی به طلاق کنن(حتما میدونی بعضییی از مردا مریضن و طلاق نمیدن و طرفو زجرکش میکنن😑)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما اگه بخوای دقیق تر بشی مهریه فقط در مقابل حق طلاق نباید باشه 

تو ازدواج خیلی از حقوق زن کاملا ازش گرفته میشه و کاملا باید به حرف مرد باشه اینا همه در صورتیه که مرده میره کار میکنه، درامد داره، میتونه تو کارش پیشرفت کنه، بیمه داره ، روز تعطیلی داره، استراحت داره،  بازنشسته میشه، حقوق بازنشستگی میگیره ،بالاخره شاید خونه و ماشین بخره که به مرور زمان ارزشش رو از دست نمیده اما بیا اینارو با زن مقایسه کن: حرفه ی خاصی برای بیرون از خونه بلد نیست(بیشتر خانمای ایرانی اینطورن با اینکه کار خونه واقعت زحمت داره اما نادیده گرفته میشه) ،بیمه ش کاملا به شوهرش وابستس ، تجربه کار نداره سابقه نداره ،توی کار خونه بازنشتگی نداره، روز تعطیلی نداره، در مقابل کارش توی خونه حقوق نمیگیره (استقلال مالی نداره)، و تنها سرمایش رو خونوادش براش تبدیل به جهیزیه کردن که همینا به مرور ارزششو از دست میده و حتی روز بعد از خرید بخوای بفروشیشون دست دوم حساب میشن

خب حالا بیا فک کنیم این دو نفر بخوان بعد از چن سال طلاق بگیرن....مرد بعد از طلاق چی داره؟همه چی ...زن چی داره؟هیچی ...به جز یکم وسیله خونه درب و داغون که معلوم نیس بتونه از خونه شوهرش بیاره یا نه  حالا اگه مهریه داشته باشه چی میشه؟ میتونه یه مدتی زندگی رو بچرخونه تا وقتی یه فکری بکنه 

اگه مهریه نداشته باشه چی میشه؟ با اینکه چندین سال زحمت کشیده و تو خونه کار کرده الان حتی یه پاپاسی از خودش نداره و محتاج بقیس

حالا حق طلاقم اگه داشته شاید کارشو راحت تر کرده اما حق طلاق براش پول و سرمایه میشه یا جبران عمر از دس رفتشه؟

درنتیجه برای حفظ شرایط برابر و احتمالاتی که در اینده وجود داره حتما شروط ضمن عقد رو ثبت محضری کنید و حتمااا قبلش با وکیل مشورت کنید تا محکم کاری بشه

و یه مهریه سبک هم محض احتیاط بگیرین

اونايي كه همچين درخواستي ميكنن كوچكترين منطقي ندارن و از برابري فقط منافعش رو ميخوان و كمتر مردي هم انقدر ساده و ابله هست كه زيربار چنين قرارداد يك طرفه اي بره،با وجود حق طلاق و مهريه،يك ساعت بعد از عقد،زن ميتونه خيلي ساده هم طلاقش رو بگيره و هم بره مهريه رو بذاره اجرا و يك شبه تمام اموال شوهر رو صاحب شه و مرد هم هيچ كاري نميتونه بكنه و حاصل يك عمر كار و زحمتش رو يك شبه بايد تقديم خانوم كنه و تو اين دوره زمونه كي حاضره همچين ريسك و حماقتي انجام بده؟! اونايي هم كه ارث رو توجيه ميكنن،ارث شما ارتباطي به شوهرت نداره،ارثت رو بايد بري از پدرت طلب كني نه از شوهرت و اون پسري كه اصلا معلوم نيست تو زندگيش ارثي بهش تعلق گرفته يا نه،يا اصلا اموالي پدرش داشته يا نه،موظف نيست بياد ارث پدر شمارو بهت پرداخت كنه،توجيه اين خانوما مثل اين ميمونه كه پسر موقع ازدواج بياد بگه پول ٢سال سربازي كه من رفتم دم مزر امنيت كشور رو واسه تو فراهم كردم به من پرداخت كن،همينقدر غير منطقيه اين حرف،درست و برابرش اينه كه مهريه و نفقه حذف بشه،از اون طرف حق طلاق و حق خروج از كشور و تمكين برداشته بشه و هرچي كه بعداز ازدواج بدست اوردن موقع طلاق تقسيم كنن با هم

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
تبریک میگم تو بیشعور قرنی یعنی چی مرد مهریه داشته باشه؟ فلج مغزی

یعنی کل صدسالوزیرو رو کردی دبدی من بیشعورشم؟! چقدر تواین تاپیک آدم باهوش اومدنظرداد...شماهاچرااینجایین...حیف شدین بخدا

خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

عزیزم چرا منطقی نیس؟

شما پا به پای همسرت تو زندگی تلاش میکنی سرکار میری میای خسته شوهرت لم میده جلو تلوزیون شما غذا بپز ظرفارو بشور بچه رو نگه دار

بعد شوهرت بیاد خیانت کنه بعدم بیوفته جلو 

قانونم که مردا رو حمایت میکنه حضانت بچه م که با مرداس طلاقتم نمیده 

شما میسازی؟یا بدون حقت از اون زندگی طلاق؟

درستش اینه همه اموال نصف شه ولی نمیشه 

پس مهرتو میزاری اجرا حقتو میگیری اونم با هزارتا بدبختی 

صلح عمرا یعنی چی... بله دیگه  ماضعف قانون داریم وگرنه چراقانون ارث بایدطوری باشه که بعد بگن خب ...

دقیقا با حرفت موافقم 

ضعف قانون شدید داریم و همه چیز به نفع مرده بعد مهریه رو چماق میکنن میزنن تو سر زن که ما به زن کرامت دادیم و هزارتا قانون و راه فرار از مهریه هم تصویب میکنن 

صلح عمرا یعنی میری تو دفترخونه صلح میکنی که مثلا این خونه بعد از مرگت به همسرت برسه  

عزیزم چرا منطقی نیس؟ شما پا به پای همسرت تو زندگی تلاش میکنی سرکار میری میای خسته شوهرت لم میده جلو ...

والا همچین مردی حتی قابلیت دوستی دوروزه هم نداره چه برسه زندگی مشترک

همسرمن میره سرکار شب میاد ظرفای شاموجمع میکنه چایی دم میکنه میوه آماده میکنه  میره پیش بچه ها

این موجودات خوفناکی که ازمردا ساختین  توصددرصدشون نیس

که هیچ

توهیکدومشون نباید باشه

که متاسفانه حاصل تربیت همون خانمایی هستن که زن علیه زن هستن و پسراشونوجوری تربیت میکنن که بعدا دمارازروزگار طرفش درمیاره

درضمن  بزرگترین مشکلی که من تونظرات شمادیدم اینه کلا نمیدونید فلسفه مهر ومهریه چیه

مهریه هدیه ای هست که داماد زمان عقدباید به عروس تقدیم کنه

حالا یسری تون میگید اگه بمیره  اموالش میرسه به مامان باباش ودست ماخالی میمونه

یسریتون میگید وقتی خواستیم‌جدابشیم اهرم فشاره

یسریتون میگید وقتی جداشدیم‌پشتوانه مالیمونه

بابا مهریه  یه هدیه ست درحدتوان مرد  باتوافق دوطرف اونم زمان عقد...نه بعدازطلاق وجدایی

ی سر تو تاپیکا ی روزانه بزن 

شوهرم اجازه نمیده برم بیرون حتی سر کوچه 

شوهرم اجازه نمیده سرکار برم 

خب این اقا ی زندانی گرفته و خودش داره تو جامعه پیشرفت میکنه 

خونه ماشین و..‌‌

خانوم میتونست همین قد رفاه داشته باشه ولی اقا ازش دریغ کرده 

پس فردا موقع طلاق حقشو میگیره که برابر شن🤗

اما اگه بخوای دقیق تر بشی مهریه فقط در مقابل حق طلاق نباید باشه  تو ازدواج خیلی از حقوق زن کام ...

من اصلانمیگم حق طلاق درازای مهریه!

اتفاقا میگم بیایدبقیه حقوق طبیعیمونوبگیریم واینوپیشکش خودشون بکنیم

والا همچین مردی حتی قابلیت دوستی دوروزه هم نداره چه برسه زندگی مشترک همسرمن میره سرکار شب میاد ظرفا ...

عزیزم همه مثل هم نیستن و شما چون همسر خوب داری نمیتونی ی نسخه برا همه بپیچی 

من جدا شدم مهریمم تا قرون اخر گرفتم 

چون ۵سال همونطور که پست قبل بهت گفتم زندگی کردم حقم بود منی که کار میکردم درامدم تو خونه اقا خرج میشد چون من زندگیو مشترک میدونستم 

ولی اقا خیانت کرد تاوانشو پس داد