2777
2789
عنوان

شمام اینجوری ین

56 بازدید | 10 پست

من وقتی با کسی دعوا میکنم بخصوص اگه اون مقصر باشه

ب شدت ازش عصبانی و ناراحت و دلخور میشم و اوایل اصلا اصلا ب هیچ قیمتی نمیخوام و نمیتونم ببینمش(طوری ک قبل زایمان خواهرم دعوامون شد اون مقصر بود و الان ک دو ماه زایمان کرده ن دیدنش رفتم ن زنگ زدم ،،،تازه دارم نرم میشم و میخوام آشتی کنم) تحت هیچ شرایطی ها

ولی بعد مدتی (نهایت سه ماه اونم اگه خیلی خیلی بم بد کرده باشن)آروم میشم و دوست دارم آشتی کنم و اکثریت هم پیش قدم میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مقصر بوده طرف ها

باشه عب نداره گلم بالخره همه پیش میاد دعوا کنن منم با داداشم دعوا داریم ولی کینه نمیگیریم برو ببینش گناه داره تازه زایمان کرده

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
البته من تو دعوا هیچوقت مقصر نیستم و کاری ام ب کسی ندارم ولی اگ یکی الکی پاپیش من بشه علاوه براینکه ...

ی مثال میزنم 

فرض من بچه چهار ساله همسایه بچه یک ساله تو بزنه

توهم بلند شیک بچه چهار ساله رو بزنی

بعدش پشیمون میشی ک بچه رو زدی؟میری از مادرش و خودش معذرت خواهی کنی؟

ی مثال میزنم فرض من بچه چهار ساله همسایه بچه یک ساله تو بزنهتوهم بلند شیک بچه چهار ساله رو بزنیبعدش ...

بچه رو ک نمیزنم ولی ب مادرش تذکر میدم..کلا این چیزارو زیاد جدی نمیگیرم بچه ان...ولی من ۱۶ سالم بود سره تهمتی ک عمم ب من زد باش دعوا کردمو الان ک ۲۶ سالمه باش هرگز حرف نزدم😑😑