2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
آفرین...دقیقا...کلا به مهریه به چشم یه پشتوانه درست درمون که قراره تا ۷نسل بعدطرفو بداره نگاه میشه.. ...

استارتر فکر کردی طلاق گرفتن آسونه ؟ خاله من حق طلاق داشت شوهرش معتاد بود جونش در اومد تا طلاق گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا مهریه رو قبول ندارم.

معتقدم انچه درطول زندگی ب دست میاد باید نصف نصف بشه.

مهریه حس بدی بهم میده انگار طرف ب خاطر رابطه هایی ک داشته میخواد پولشو بگیره .خب اگه رابطه ای بوده در لحظه لذتشو بردی و تمام و دوطرفه بوده.

من درصورتیکه میگم طرف باید مهریه بگیره و پدر طرفم دراره اونم خیانته.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
استارتر فکر کردی طلاق گرفتن آسونه ؟ خاله من حق طلاق داشت شوهرش معتاد بود جونش در اومد تا طلاق گرفت

چرافکرمیکنی من اینجوری فکرمیکنم!

من چون میدونم طلاق گرفتن خیلی سخته  میگم حق طلاقوقطعی بگیریم

دختردایی من ۵سال کلی پول وکیل دادتاتونست ازشوهرمعتادش طلاق غیابی بگیره

دوستان اول تکلیف تصنیف وتنصیف مشخص کنین تابعدبریم سراغ بقیه بحثها😂 تنصیف درسته اونایی ام که رد ...

دوست خوبم در مورد پست منم نظر بدین صفحه ۱۰ نوشتم  واقعا حق ما ضایع شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
کاملا موافقم  منی که ۳۰ ساله ازدواج کردم و مهریه ام ۸۰۰ هزار تومانه  هر چقدر هم بگیرم بازم ...

درمورد وضع منم نظر بدید آیا من اشتباه می کنم و نظرم غلطه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
استارتر می‌دونی اگه یک زن بمیره . مامان باباش یا خواهر برادرش میتونن مهریه اش رو از شوهرش بگیرن 😂 ا ...

ببین کلا یسری قوانینی داریم که واقعا هیچ مدله نمیشه توجیهش کرد

مثلا فرزند زودتراز پدرمادرش بمیره،پدرمادرش سهم ارث میبرن!

حالا اونی که این قانونوگذاشته و چندتامثل خودشم براش به به چهچه کردن  احتمالا یه نگاه تک بعدی داشته و فکرکرده چه قانون منصفانه ای ام هست

کلاشماهرقانونی بگی هست  من قبول میکنم...قانونای من دربیاری زیادداریم ومتاسفانه اعمال هم میشه

یعنی چی مهریه روکه الکی میزارن یردرصدم نمیدن حق طلاق واجبتره اونام که مهریه گرفتن بابدبختی وبدوبدووقسط بندی واین چیزا چون ادم نمیدونه چندسال بعدچی میشه بعداکثرمردا میگن طلاقت نمیدم تاموهات سفیدبشه 

فکر کردی مردا به راحتی با نصف کردن اموال موافقت میکنن؟ خیر عزیز از این خبرا نیس هر مردی قبول نمیکنه. ...

منم ازتوخواهش میکنم عمیق فکرکن زن علیه زن نباش

چرا حق حضانت وشغل و مسکن و همه چیوبدیم وبعدم برا مهریه گدایی کنیم!

نه اینکارونکنیم

ازاول بگیم دخترمامهریه نمیخوادپیشکشتون

حق طلاق حضانت مسکن شغل بایدداشته باشه....چرابراحقوق طبیعیمون حرف نزنیم...چرا اجازه بدیم اون حقا روازمون بگیرن که حالابشینیم بگیم حالاکه اوناروگرفتین  مهریه چقدر!اونم مهریه ای که متاسفانه اکثرمواقع برای زن هیچ کاری نمیکنه

بقول خودت عمییییق فکرکن...نه سطحی وطبق سواد و رسم رسوم اجدادیمون

خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

از لحاظ حقوقی نمیشه اینکارو کرد مگر اینکه صلح عمرا بکنن که هر مردی نمیکنه 

مهریه بیشتر جنبه ارث داره چون تو کشور ما ضعف قانون برای ارث زن وجود داره 

خب طلاق هم که ی حق انسانی هست برای هرانسانی .برده نیست که نتونه خودشو آزاد کنه که البته طبق قوانین هست 

از لحاظ حقوقی نمیشه اینکارو کرد مگر اینکه صلح عمرا بکنن که هر مردی نمیکنه  مهریه بیشتر جنبه ار ...

صلح عمرا یعنی چی...

بله دیگه  ماضعف قانون داریم وگرنه چراقانون ارث بایدطوری باشه که بعد بگن خب مهریه روجایگزینش کنین بعدمهریه طوری باشه که هزارتا راه فرار داشته باشه!

این یعنی میخوان هرجوری هست قانونو به نفع مرد بپیچونن ولی بظاهر بگن ببینید ماچقدر طرفدارحقوق خانمهاهستیم

منم ازتوخواهش میکنم عمیق فکرکن زن علیه زن نباش چرا حق حضانت وشغل و مسکن و همه چیوبدیم وبعدم برا مهر ...

شما انگار سطحی خوندی کامنت منو. اول هم گفتم اون حقو حقوق رو باید گرفت مهریه هم در کنارش باید باشه، کامل توضیح دادم برات تکرارش فایده نداره خودتون باید متوجه میشدین.

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
خیلی ساده اس مردا موقع طلاق میگن مهرتو ببخش تا طلاقت بدم و اذیت میکنن، در صورتی که مهر حقه زنه و بای ...

چون متاسفانه مهریه ها غیر متعارف هست مثلا 600 سکه الان چقدره؟ یعنی مرد تا آخر عمر هم کار کنه نمیتونه بده و وقتی قرار بر جدایی باشه بالاخره اون زندگی تموم شده مرد و زن میخوان دنبال زندگیشون برن ولی مرد همچنان زیر بار قسط مهریه هست من نمیگم مهریه نباشه معقول باشه یا همون نصف کردن اموال منطقی تره