2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
من کاری ندارم که حق طلاق با کی باشه، چون نظر ما تو این جامعه مهم نیست اصلا،ولی یه آدمایی مث اون خانو ...

درک میکنم منظورم اینه پس باید چیکار کنیم گیر همچین آدمی نیفتین

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا دایی هات میتونستن بگن بابامون وصیت کرده برابر ارث ببریم ؟ باشه ! شخص فقط می‌تونه برا ثلث امو ...

متوجه منظورت نشدم

پدربزرگ من وصیت کردن مادرم برابربا بقیه برادرها سهم ارث ببرن وهمینم شد

یه پست عاااالی....مرسیییی ما میگیم‌مهریه چون میخوایم در ازای حقوقی که زیرباررفتیم  حالاجبران ک ...

اصلا مهریه به چه دردمون میخوره خداوکیلی برداشتن خیلی از حقوق رو ازمون حذف کردن اینو گذاشتن جاش

چرا😆😆😅😅🤣حرف بدی زدم به خدا منظور بدی ندارم خب مگه غیر اینه 

پین کنم که همه ببینن

خیییییلی عالی گفتی

کلی ازت تعریف کردم

پین میکنن که اون بالاسر بیاد همه ببینن

میبینی بیشترین زن ستیزیو خودهمینایی دارن که انقدر از مهریه دفاع میکنن ولی به من میگن زن ستیز!

ولی چه مرد خوبی باشه چه بد به خاطر پرداخت نکردن مهریه که شاید از توانش خارج باشه میفته زندون خیلی از ...

اون مال قدیم‌بود 

الان دیگه نمیوفتن زندون.هیچ‌مردی دیگه بابت چک و مهریه زندان نمیره.

مهریه ی بالای ۱۱۰ سکه هم اگه توان مالی نداشته باشه از پرداخت معافه.

همونم چنان قسط بندی و خوردش میکنن که اصلا و ابدا برا پرداختش فشاری نباشه

Having fun while stuck in life

حتی حق طلاق هم ضمانت اجرایی نداره ...

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
فاز چیه چه خاله زنکن بعضیا

بعضیا واسه مسخره‌بازی این کارا رو می‌کنن. اونو من اوکیم باهاش.

این یکی من عجیب این حسو گرفتم که دنبال تخریب زنانه و کاراش از نفرت از زنانه. شما کامنتایی که تو اون پستش با کاربری دومش گذاشته بود بخونی حالت بد می شه. بعد پشت سرش ده تا پست گذاشت که نی‌نی‌یار اون کاربریش رو برگردونه.

الآنم اینجا به نظرم اومد با تخریب استارتر می‌خواست بگه زنا متفاوت از هم فکر نمی‌کنن.

من حسی که داشتم فقط و فقط نفرت از زنان بود. شاید اشتباه کنم ولی برداشتم اینه.

وقتی حرف ازبرابری جنسیتی زده میشه بایدهمه چی برابرباشه وفتی زن هم حق طلاق بگیره دیگه مهریه نبایدبگی ...

الان واقعا تو جامعه ما برابری جنسیتی تو همه ضمینه ها برابره که تو الان اومدی درست یقه حق طلاق و مهریه رو گرفتی؟اگه راست میگی برو دیه زن و مرد رو برابر کن برو علت عدم قاضی یا رئیس جمهور نشدن زن رو بررسی کن برو علت عدم خروج زن از کشور بدون اذن شوهر رو رد کن برو تک شوهری ولی چند همسری مرد رو درست کن

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
پین کنم که همه ببینن خیییییلی عالی گفتی کلی ازت تعریف کردم پین میکنن که اون بالاسر بیاد همه ببینن ...

این کجاش زن ستیزی خب داریم راست میگیم چرا مهریه رو حق  خودمون میدونیم؟چون خیلی از حقوق طبیعیمون حذف شده یه جورایی تنها امتیاز برای ما بعد طلاق همینه

الان واقعا تو جامعه ما برابری جنسیتی تو همه ضمینه ها برابره که تو الان اومدی درست یقه حق طلاق و مهری ...

دقیقا باید اینا درست شه مخصوصا دیه زن ومرد که واقعا خنده داره تفاوتش حق خروج از کشور و....

واقعیتش اینه که هم حانواده مادرم هم خانواده پدرم  طبق وصیتشون سهم ارث دخترپسرشون برابرشد...مادر ...

شما نمیتونی چون خانواده ات وصیت کرده و سهم برابر بردی بگی پس حله این یک مشکل ریشه ای هست اینم بدونید که اگر خانوادتون این حرفها رو فقط زدن و ثبت محضری نشده بوده همه اون آقایون میتونستن بزنن زیرش و خیلی راحت سهم دوبرابر رو بردارن

مشکل اینه جامعه به اون شعور نرسیده من فردا به خواستگارم بگم من حق طلاق میخوام دمش رو میزاره رو کولش و فرار میکنه فکر میکنید چند درصد آقایون این موضوع رو قبول میکنن؟

قوانین تغییر میکرد یه چیزی ولی در حالت فعلی نمیشه

درک میکنم منظورم اینه پس باید چیکار کنیم گیر همچین آدمی نیفتین

واقعا منم نمیدونم، این ادمی که میگم از فامیلای خودمونه، شوهرش غریبس،ولی به شدت این زن یه زن عوضیی هستش،اینجوری بهت بگم این شوهر دومشه، همزمان ماهیانه از شوهر اولشم ماهی 3 تومن میگیره، باورتون میشه؟؟؟البته به شدت تو کار دعاو جادو هستش به شدددددت، با همین جادو و این چیزا دهن شوهره رو بست رفتن دفترخونه حق طلاق گرفت، هم برای خودش اینکارو کرد هم برای خواهرش.(من دعا و اینا اعتقاد ندارم، ولی با چشمای خودم میدیدم مردی که به شدت زرنگ بود سرش تو حساب کتاب چجوری جلوی این زن لال شد)

این کجاش زن ستیزی خب داریم راست میگیم چرا مهریه رو حق  خودمون میدونیم؟چون خیلی از حقوق طبیعیمون ...

خب چرا زیربارمیریم که حق مهریه بگیریم!

براهمین میگم چیزی بگیم که زبونمون دراز باشه

تاوقتی ما قبول میکنیم درقبال حقوقی که ازمون سلب میکنن مهریه بگیریم همینه

اون مال قدیم‌بود  الان دیگه نمیوفتن زندون.هیچ‌مردی دیگه بابت چک و مهریه زندان نمیره. مهریه ی ...

پس چرا انقدر پیج های جنبشی مگتاو درباره این موضوع میگن و اعلام کردن بیشترین آمار مربوط به تهرانه؟