2777
2789
عنوان

دندانپزشک دیوانه

1463 بازدید | 14 پست

بدترین پزشکی که توی عمرم دیدم، فوق العاده بی ادب و کم صبر  دوبار گفتم دندان بلنده و خواستم پردازش کنند عصبی شدن و چنان مته رو توی دهنم فشار دادن دندونم دوباره سوراخ شد، برای جرم گیری هم همینطور کارشون و ناقص انجام دادن گفتم هنوز زردی داره، منو انداختن زیر دستش و با آرنج هاش خودش و انداخت روی من که تکون نخورم و به شکل وحشیانه افتادن به جون دندونهام چنان شوکه شدم نتونستم تکون بخورم و و شروع کردن به بد و بیراه گفتن و تمام دندونها و لثه م و داغون کرد ،همسرم زنگ زدند به منشی ایشون و منشی شون گفتن بعد از جداییشون تعادل اعصاب ندارن و همه ازشون ناراحت میشن،بخاطر رفتار زشتشون دیگه مراجعه نکردم و درمانم ناقص موند و دندان نیمه رو با خواهش رفتم پیش دکتر دیگه پر کردم ،اومدم نظرم و بنویسم و خواهش کنم این نظرات و ثبت کنید دیگران اشتباه منو نکنند ، اگر موقعی که من داشتم دربارشون تحقیق میکردم نارضایتی هارو توی سایتهای پزشکان پنهان نمیکردن هرگز مراجعه نمیکردم،اسمشون فرشته قشم هست این خانم و مشهد هستند و فقط اومدم و اینو بنویسم که گذر بخت برگشته ی دیگه ای به این خانم بیمار نیفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی دندونپزشکا رد دادن 

دکتر خودم خیلی عالی بود چون سنش رفته بالا کار نمیکنه یه دفعه رفتم دکتر بابام برای جرمگیری خدا تومن گرفت داد به دستیارش انگار با افتابه و لگن دندونمو جرمیگیری کرد 

بعدم گفت تموم دندونات پوسیده هست و بیا همین الان پر کنم و منم گفتم باید برم با حاج اقامون مشورت کنم و حالا خبرت میکنم 

مردک دندونای سالم رو میخواست الکی پر کنه 

دو دیقه بعد بهش میگفتی کدوم دندونارو گفتی پوسیده هست نمیتونست بگه 

متاسفانه بعضی هاشون خیلی خ...ر تشریف دارن و انگار صدقه سری کار میکنن دندون من بلند بود گفتمش پردازش نکرد جای دیگه هم گفتن برو پیش خودش آخرش بخاطر بلند بود عفونت کرد ریشه ش کشیدم دندون اول آسیایی حالا میخندم تو دیده زشت شدم .خدا ازشون نگذره و همین دنیا پس بدن

کجا رفتی ؟ اسمش چی بود؟؟؟ من همچی دندانپزشکی رفتم  تو تاپیکام نوشتم روانی بود بدون آمپول عص ...

چی😡😡😡چه بی ادب بوده میگفتی خودت خفه شو بی فرهنگ ..بلند میشدی از زیر دستش پررو بوده پول میگیره مگه رایگان کار میکنه که عصبیه😡😡

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
چی😡😡😡چه بی ادب بوده میگفتی خودت خفه شو بی فرهنگ ..بلند میشدی از زیر دستش پررو بوده پول میگیره مگه ...

تازه کلی بهم توهین کرد که چرا بینی ات بزرگه :/

با این دماغ کسی باهات دوست نمیشه

سرنگ آب نمک رو یجور ک انگار حواسش نیس پاچید تو صورتم بعد بلند خندید

منشیاشو دورش جمع میکرد باابام نبینه دارم گریه مکنم 

من فکر میکردم چون دندانپزشکه باید تحمل کنم...

فقط میخواستم کارمو تموم کنه... 

کار منم نصفه نیمه موند

رفتم پیش دکتر دیگه خواهش کردم تمومش کنه

سادیسم داشت

تازه کلی بهم توهین کرد که چرا بینی ات بزرگه :/ با این دماغ کسی باهات دوست نمیشه سرنگ آب نمک رو یجو ...

باور کن بهم ریختم خیلی ببخشید ولی خیلی خیلی بیجا کرد بهت توهین کرد زبون نداری مگه دختر داد و هوار راه مینداختی  ..خدا نگذره از کسایی که با روح و روان مردم بازی میکنن 😡😡😡

باور کن بهم ریختم خیلی ببخشید ولی خیلی خیلی بیجا کرد بهت توهین کرد زبون نداری مگه دختر داد و هوار را ...

نه زبون نداشتم اون زمان 

میگفتم خب راست میگه دیگه

دماغم بزرگه -_- 

حالا دیگه گذشت ولی هیچوقت یادم نمیره که جایی ک نمیشناسم نرم

تازه کلی بهم توهین کرد که چرا بینی ات بزرگه :/ با این دماغ کسی باهات دوست نمیشه سرنگ آب نمک رو یجو ...

آخی چی نفهم اینا روکاغذاشون خورده پزشک ولی پر باطن از نظر سطح شعوری ببخشید با گاو تفاوتی ندارن

لعنت بهش پول کوفتش بشه