2777
2789
عنوان

مرسی که هستین نی نی سایتیا❤❤❤

177 بازدید | 37 پست

سلام برو بچ 😁❤ایندفه نه سوالی دارم نه چیزی فقط اومدم ازتون تشکر کنم که هستبن اینجا یه دنیاییه براخودش یه دانشگاه مجازیه من از خیلیاتون درس زندگی کردم شاید ندونین چقد اما تاپیکای ده سال پیش خیلیاتونم منو نجات داده❤دل خیلیاتون پاکه و دوس دار کمک ب بقیه این و ادا در نمیارین و خودتونید خاستم بگم فک نکنید خوبیاتون دیده نمیشه شما چیزایی یاده من دادید که نه خانواده ن اجتماع نه دانشگاه یادم نداد خاستم از همتون تشکر کنید ❤❤❤❤👏مرسی که بی تفاوت رد نمیشین❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمیا مرامشون خیلی درست بود .یادش بخیر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عشقم راحت باش اینجا کسی کسیو نمیشناسه خیلیییی کم پیدا میشه کسی قضاوتت کنه ک مهم نیس تعداد ادمای خوب ...

احساس میکنم هیچ راهی نداره مشکلم.

من خیلی دختر پر انرژی ام.. ولی خب دختر سنتی ام.

تو دانشگاه از بین هم کلاسی هام با هیچ کدوم رفیق نیستم😔 

الان میدونم بقیه میگن مشکل از توعه ولی نمیدونم دنیام با هیچ کدومشون یکی نیس😔

خیلی اذیت میشم برا دانشگاه همش میگم کاش باز نشه

حتی ی نفرم نیس باهاش برم ناهار و ..

شاید بچگونه باشه سوالم ولی چون دانشجو شهر دیگم و من خیلی برون گرام واقعا دارم اذیت میشم