2777
2789
عنوان

فکر کنم سکتع قلبی دارم میکنم

113 بازدید | 8 پست

انقدر فشار رومه

چند روزه قلبم تیر میکشه 

امروز قفسه سینم سمت چپ حالت اسپاسم و درد داره دست چپمم درد داره نفس تنگی هم دارم

به هول و قوه الهی ام اس و فقر اهن و هاشیموتو و دیسک گردن کم بود قلبم اضاف شد

وای فک میکردم فقط خودم اینجوریم چرا انقد باید ما هزارتا عذاب نازل شه برامون

ولی درد قلب و جدی بگیر یه دکتر برو خیالت راحت شه اما پیشتر این دردا منشا اعصابه اعصابتو آروم کن 

وای فک میکردم فقط خودم اینجوریم چرا انقد باید ما هزارتا عذاب نازل شه برامونولی درد قلب و جدی بگیر یه ...

نه بابا همه ما جوونا این وضع رو داریم واقعا درکت میکنم‌

نه ولش کن بزار هرچی میخواد بشه دیگه معم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرامش...فقط باید ارام باشید گذر موقته و غم و شادی ماندگار نیست .گلاب بپاشین رو بالش و صورتتون.یه کم بیدمشک بخورین

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
نه بابا همه ما جوونا این وضع رو داریم واقعا درکت میکنم‌نه ولش کن بزار هرچی میخواد بشه دیگه معم نیست

قربونت برم خودتو ناراحت نکن ایشالا حالت بهتر میشه اگ دستگا فشار و اکسیژن سنج داری چک کن خودتو نرمال بدونشون نشون میده ولی واس اطمینان حتما یه اکو بگیر دیگ سالی یه باره راحت میشی

منم الان هم نفس تنگی میگیرم هم قلب درد هم دس درد ولی همش به خاطر این استرس مسخرس بخدا

آرامش...فقط باید ارام باشید گذر موقته و غم و شادی ماندگار نیست .گلاب بپاشین رو بالش و صورتتون.یه کم ...

ممنونم ازتون اره اتفاقا فردا گفتم بیدیمشک بخرم بخورم

شاید بهتر شدم 

❤️

قربونت برم خودتو ناراحت نکن ایشالا حالت بهتر میشه اگ دستگا فشار و اکسیژن سنج داری چک کن خودتو نرمال ...

اصلا باورم نمیشه هیچ روز خوشی ندارم 

همش سگ دو سگ دو و استرس

دلم میخواذ یه بار بهم خوش بگذره

اصلا باورم نمیشه هیچ روز خوشی ندارم همش سگ دو سگ دو و استرسدلم میخواذ یه بار بهم خوش بگذره

چی بگم واقعا روزا مسخره میگذره همش فشار و استرسه برا ما جوونا واقعا بد تایمی دنیا اومدیم درکت میکنم اما استراحتم بده به خودت همش فشار نیار خدایی نکرده واقعا مشکل جدی پیش نیاد 

یکم تایم آزاد بذار دور از همه یکم کافه برو پیاده روی کن استخر یا مسافرت حالو هوات عوض کن بخدا ما خیلی سخت میگیریم الکی دنیا دو روزه 

چی بگم واقعا روزا مسخره میگذره همش فشار و استرسه برا ما جوونا واقعا بد تایمی دنیا اومدیم درکت میکنم ...

مرسی عزیزدلم❤️❤️❤️ دعا کن برام این ماه بگذره من یکم به خودم بیام

این ماه سخت ترینه بران