دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11147 عنوان هاله صورتی بی بی چک خودکاری مطمئنه 71 بازدید | 9 پست خیلی کم رنگه اما حجم خط تی و رنگش مثل خط کنترل هست بسیار ضعیفهسه روز مونده به پریودم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️ دیروز | 04:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mnafasammmm عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 598 عزیز زود زدی یه هفتع بعد موعد پریودیت تست بزن و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11147 عزیز زود زدی یه هفتع بعد موعد پریودیت تست بزن چون سقط مکررم دکتر گفت باید زود بفهمم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
mnafasammmm عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 598 چون سقط مکررم دکتر گفت باید زود بفهمم یه هفتع دیگه یه تست دیگه بزن و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11147 یه هفتع دیگه یه تست دیگه بزن اگه بتونم تحمل کنم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
mnafasammmm عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 598 اگه بتونم تحمل کنم چرا عزیزم و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11147 چرا عزیزم چون سابقه سقط داشتم ناخودآگاه استرس میگیرم میترسم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
mnafasammmm عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 598 چون سابقه سقط داشتم ناخودآگاه استرس میگیرم میترسم خودت خواستی ک سقط کنی و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11147 خودت خواستی ک سقط کنی نه بابا یکیش پوچ بود دوتاش هم قلب تشکیل نشد افتادمخونریزی من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
sivaaaaa عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1600 اگه بتونم تحمل کنم اصلا فکرش نکن بیخیال بگیر خودتو همین استرس و مدام تست زدن و درگیری فکریت باعث میشه استرس بدنتو واکنشی کنه