2777
2789
عنوان

مرسی که هستین نی نی سایتیا❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 37 پست
اخ گفتی منم تشکر میکنم ادم واقعا اروم میشه اینجا

اره خیلیاشون خاهرانه حرف میزنن تعداد ادمای شیشه خورده دار خیلی کمه توشون خداو شکر❤که همونم بخایم نیمه پرشو ببینم با انواع و اقسام ادما و نیتشون اشنا میشیم و فقط دنیا و با عینک خودمون نمی بینیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم توشون هست .بعضی وقتا سره چیزای خیلی بیخودی کاربرشونو میترکونن درصورتیکه می بینم حرف خیلی بذی ن ...

منظورم چیز دیگست اگر قدیم بودی میدید چقدر دوست بودن بچه ها .نوع صحبت رفتار فرق داشت.همه نه ولی نسل جدید کلا یکم تندترن .من قدیمی نیستم ولی دلم تنگ شده برا خیلیاشون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

احساس میکنم هیچ راهی نداره مشکلم. من خیلی دختر پر انرژی ام.. ولی خب دختر سنتی ام. تو دانشگاه از بی ...

عشقم باید بری مشاوره .چن جلسه خیلی بهتر میشی .من پیج مشاوره میشناسم خاستی بهت معزفی میکنم .ولی چنتا کتاب میگم بخون زندگیتو تغیر میده .کتاب راز .چار اثر .معجزه .غول درون .بنویس تا برایت اتفاق بیفتد

اره خیلیاشون خاهرانه حرف میزنن تعداد ادمای شیشه خورده دار خیلی کمه توشون خداو شکر❤که همونم بخایم نیم ...

اره واقعا من ک کلی چیز یاد گرفتم حالا خدا بخاد بهم بچه بده دیگه یه سره پلاسم اینجا با کلی سوال

Nafas
عشقم باید بری مشاوره .چن جلسه خیلی بهتر میشی .من پیج مشاوره میشناسم خاستی بهت معزفی میکنم .ولی چنتا ...

نمیدونم از کجا مشاوره خوب پیدا کنم؟

تو فک میکنی مشکل من چیه؟

وااقعا با خیلیا سلام دارم ولی دوست نه.. سخته واقعا

عزیزم ❤❤❤

با چندتاشون بیرون سایت در ارتباطم و‌نمیدونی چقدر خوبن.ولی قبلا حس میکردی تو یه خونه همه دور هم میگیم میخندیدم مواظب همیم.البته که وسطاش بودن پارازیت ولی خیلی کم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نمیدونم از کجا مشاوره خوب پیدا کنم؟ تو فک میکنی مشکل من چیه؟ وااقعا با خیلیا سلام دارم ولی دوست نه ...

عشقم  چون شهر غریبی اعتماد بنفست پایین اومده و تلقینم میکنی .

Kimiyagramer

این دخترس عالیه خیلی دلسوزع خاستی باش حرف بزن .چون دختره هم باش راحت تری .تلقین معجزه میکنه کتابایی ک گفتم بخون .تو یوتیوب هم بزن ضمیر ناخوداگاه+ تلقین .ببینی چ قدرتی داره ذهن! تو اپارات هم بزن مستند راز .حتما ببینش